Schimbă-ți starea de spirit cu ținuta perfectă!

Vremea schimbătoare îți afectează starea de spirit și implicit, planurile tale zilnice. Lași întâlnirea cu prietenii pe altă dată, plimbarea prin parc pentru zile mai senine și parca nici drumul până la party nu te încântă.

Ei bine, poți combate efectele asteniei de primăvară cu un mic truc stylish – spune nu hainelor lipsite de personalitate și alege o ținută în tendințe care are efect benefic asupra tonusului tău. Da, poți să îți schimbi starea de spirit cu o ținută!

Noua colecție BSB Promenada (nivel 1) ne-a inspirat prin diversitatea imprimeurilor, croielilor și culorilor în alegerea ținutelor pentru:

 

…o zi de luni

Nu e demostrat științific, dar știm cu toții că o săptămână poate avea mai multe zile de luni. O ținută optimistă te poate ajuta să redescoperi plăcerea mersului la birou chiar și în cele mai nereușite zile. Optează pentru combinarea imprimeurilor florare cu piesa de rezistență – fusta midi, cu dungi și adaugă o pată de culoare cu o pereche de pantofi stiletto bordo.

1

 

…o ieșire cu prietenii

Nu ai cum să nu iubești stilul boho etnic! Foarte en vogue în acest sezon, imprimeurile și croielile etnice îți pot transforma ținuta într-un memorabilă. Alege o ie sau o rochie, accesorizează-le cu o geantă supradimensionată din fibre naturale și sandale romane.

2

 

…un party

Îndrăznește să strălucești! Asortează o pereche de pantaloni cullotes cu un top din dantelă și pantofi metalici, bijuterie. Ține minte: nu încărca ținuta cu prea multe accesorii.

3

Dacă aceste ținute nu ți-au schimbat starea de spirit, mai avem o veste bună. Le găsești pe toate, dar și multe altele cu 30% reducere la MID SEASON SALE în BSB Promenada (nivel 1)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *