Sărbătorile tale vor fi strălucitoare în Metallic Glam

Când zilele devin din ce în ce mai scurte și mai friguroase, petrecerile de sezon sunt cele care ne furnizează energia și lumina de care avem atâta nevoie. Și, pentru iarna 2015/16, tendința este să strălucești în ținute festive cu reflexii discrete!

 

Venind în întâmpinarea sezonului petrecerilor și a serilor dansante, ECCO a pregătit o colecție specială de pantofi și accesorii din piele de calitate premium, care se face remarcată prin texturi metalice de efect.

 

image40

Pantofi ECCO Brooklyn

image41

Geanta plic ECCO Delight

image42

Pantofi ECCO Baltimore

 

Astfel, pantofii ECCO Brooklyn confecționați din piele texturată cu nuanțe discrete de metal nobil asigură doza de strălucire de care orice ținută de petrecere are nevoie. Mai mult chiar, designul clasic și calitățile funcționale de excepție – căptușeală din piele, branț care amortizează șocurile, talpă flexibilă și platformă de 1 cm la toc de 75 mm – fac ca pantofii ECCO Brooklyn să fie o opțiune chic și pentru ținutele elegante de zi.

image43

Având un look cu totul special, clasic și sofisticat, pantofii ECCO Baltimore vor da o notă de glam oricărei ținute festive de iarnă. Designul chic cu vârf decupat și pielea cu aspect antic, sofisticat, arată minunat în orice combinație vestimentară, atât cu fustițe și rochii, cât și cu pantaloni, fie din denim, dantelă sau materiale groase de iarnă.

 

Completează-ți ținuta de party cu geanta plic ECCO Delight, un accesoriu elegant și practic care îți asigură un look aparte în orice situație. Minimalistă și sofisticată, prevăzută cu detalii metalice discrete și lanț de umăr detașabil, ECCO Delight este într-adevăr o încântare pentru toate privirile!

 

Mai mult, ECCO vine cu o ofertă promoțională de 30% reducere la a doua pereche de încălțăminte în perioada 14 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016.

image44

Colecția specială de iarnă ECCO este disponibilă în magazinul ECCO din Promenada!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *