Sandalele pe care le căutai de mult

Sandalele sunt cele mai bune prietene ale unei femei pe timp de vară, iar multitudinea de modele din magazine oferă variante pentru toate gusturile și ocaziile.

Atunci când îți alegi sandalele, cel mai important aspect pe care trebuie să-l ai în vedere este să te simți bine în ele, indiferent de model sau de mărimea tocului. La fel ca si în cazul pantofilor, nu poți spune niciodată că ai prea multe sandale!

Pentru că știm că e greu să te hotărăști la doar câteva perechi și există riscul să te pierzi printre atâtea modele și culori, iată ce sandale sunt în tendințe pentru vara 2016:

 

Sandale cu toc mic, pătrat

Sigur ai un déjà-vu când vezi acest model. Da, seamăna cu sandalele pe care le-ai văzut la mama ta când era tânără. Marile case de modă și noile colecții le-au reinventat și sunt acum must-have-ul sezonului. Elegante și comode, asigură un look retro-chic de succes!

23232

 

Sandale cu baretă

Pe gleznă sau peste degete, subțiri sau mai groase, cu catarame sau fără, toate baretele sunt binevenite în noul sezon!

2 

 

Sandale lace-up

Sandalele cu șiret se asortează ușor cu jeans, pantaloni de piele, rochii casual sau elegante și pantaloni scurți. Pe scurt, sunt versatile și adaugă un plus de eleganță feminină ținutei tale.

pantofi

 

Sandale cu franjuri

Nu ne mai săturăm de franjuri! Sunt populari și în noul sezon, iar pe sandale stau cel mai bine. De inspirație tribală, sandalele cu franjuri dau un are boem oricărei ținute.

4

 

Sandale din PVC

Le-am urmărit cum câștigă teren de la sezon la sezon și în multe cazuri s-au dovedit a fi utile, dincolo de orice considerent legat de modă. Da, sunt comode, se asortează ușor, iar pentru zilele de vancanță sunt cu adevărat perfecte!

5

Vino să-ți probezi favoritele în magazinele de încălțăminte din Promenada!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *