Redescoperă joaca alături de copilul tău

Deprinderile și regulile jocului se învață din copilărie. Unește piesă cu piesă alături de copilul tău și ajută-l să construiască imaginea perfectă. Avem câteva idei pentru tine și copilul tău!

 

Cum poți deveni erou

4. cum sa devii erou

Lasă-l pe micuțul tău să devină protagonist în propria lui poveste. Noriel îl ajuta cu personaje sub formă de figurine, mașinuțe și alte jucării interactive!

  • Reduceri de până la 33%! Oferta expiră pe data de 24 ianuarie!

 

Lumea fetițelor

2. lumea fetitelor

Fetițele știu că personalitatea și gusturile bune se formează prin activitățile potrivite. Pentru a fi mereu la modă și pentru a-ți dezvolta abilitățile în fashion, Noriel îți aduce oferte chic și cool!

  • Reduceri de până la 51%! Oferta expiră pe data de 24 ianuarie!

 

Pentru copii cu imaginație

1. pentru copii cu imaginatie

Universul copilului tău prinde viață atunci când își pune în aplicare imaginația. De fiecare dată când un copil începe să modeleze sau să construiască, lumea din jurul lui se schimbă sub privirile tale. Ajută-l să dea frâu liber imaginației cu prețuri reduse de la Noriel!

  • Reduceri de până la 40%! Oferta expiră pe data de 24 ianuarie!

 

Hăinuțe cu stil

8. hainute cu stil

Dacă încă îți este greu să-i găsești micuțului tău hăinuțe la modă pentru sezonul rece, trebuie să verifici colectia Noriel. Simțul practic al tăticilor și cel de fashion al mămicilor se îmbină perfect în piesele vestimentare reduse, pe care vi le punem la dispoziție.

  • Reduceri de până la 40%! Oferta expiră pe data de 24 ianuarie!

 

Te așteptăm la magazinul Noriel  Promenada ca să descoperi și celelalte oferte!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *