Redescoperă Bucureștiul cu Tudor Chirilă!

Artistul Tudor Chirilă şi brandul danez de încălţăminte şi accesorii ECCO vă invită să redescoperiţi locurile spectaculoase şi pline de amintiri, iar filmul Bucureştiul meu COOL lansat pe canalul oficial de YouTube al artistului sperăm să vă inspire.

 

Aşa precum piesa “Memories Now” reprezintă o invitaţie de a aduna amintiri pe care trupa Vama le-o face tuturor celor care au uitat să se bucure de lucrurile simple şi frumoase, tot la fel şi filmul “Bucureştiul meu COOL” by Tudor Chirilă & ECCO reprezintă o invitaţie de a vă plimba pe jos şi de a redescoperi locurile de care pur şi simplu aţi prins drag, datorită amintirilor de care vă leagă.

 

Filmul realizat face parte din campania de promovare a colecţiei ECCO COOL 2.0. Noua colecţie ECCO COOL 2.0 reprezintă o adevărată invitaţie adresată tuturor de a evita aglomeraţia şi de a renunţa la mijloacele de transport poluante, o invitaţie la mişcare şi plimbare în cel mai confortabil mod cu putinţă.

 

Cu această inovare ECCO COOL 2.0, am ridicat nivelul de confort al încălţămintei la maximum. Misiunea ECCO a fost îndeplinită, iar picioarele Dumneavoastră sunt salvate! La urma urmei, toată lumea are nevoie de un pantof aspectuos cu respirabilitate excepţională şi confort ridicat. Un pantof care practic menţine orice picior bine aerat şi uscat, indiferent de activitate şi de condiţiile meteo.”spune Niki Tæstensen, Lead Designer ECCO.

1

Descoperă și probează colecţia ECCO COOL 2.0 în magazinul ECCO Promenada (nivel 1) și hai la pas prin București!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *