Recorduri de alergat care te vor determina să încalți tenișii imediat!

Oamenii sunt capabili de lucruri incredibile atunci când sunt determinați. Au cucerit cele mai înalte vârfuri din lume, cele mai periculoase valuri și cele mai întunecoase jungle.

Următorii oameni nu doar că te vor motiva să îți setezi scopuri clare, dar te vor provoca să începi să alergi chiar de azi.

 

#1 XU Zhenjun din China a alergat cu spatele întregul Maraton Internațional din Beijing. În timp ce media de terminare este de 4 ore, acesta a trecut de finish în 3 ore și 43 de minute.

#2 Rainer Predl deține recordul mondial pentru cel mai mare kilometraj pe banda de alergat în 7 zile. Acesta a reușit să atingă 853,46 de kilometri în 168 de ore și dormind doar 15.

#3 În Austria există un maraton de 24 de ore, în care participanții trebuie să alerge cât mai mult posibil. Recordul la bărbați este de 303,5 km și la femei de 252,2 km.

#4 Cel mai bătrân alergător de maraton din lume are 101 ani, începându-și cariera la 89 de ani.

#5 Christian Riedl deține recordul de alergat pe scări timp de 12 ore, în care a acoperit 13.145 de metri.

#6 Cursa celor 4 deșerturi are 1000 de kilometri și trece prin Atacama, Gobi, Sahara și Antarctica. Până acum doar 3 oameni au reușit să alerge prin toate patru, recordul pentru acoperirea deșertului Gobi ffin de 23:12 ore.

#7 Wayne Botha deține recordul pentru 211 km partcurși în 24 de ore desculț. De asemenea, deține și recordul pentru 100 de km parcurși desculț în 8:49 de ore.

 

Dacă ai chef de alergat, hai repede la Hervis Promenada și ia-ți echipamentul cel mai bun pentru primăvară!

adidas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *