Rechizite pentru toți școlarii

A început sezonul cumpărăturilor de rechizite pentru școlari! Nu e așa că abia așteaptă cel mic să meargă să își cumpere noi rechizite pentru școală? Fie că vorbim despre caiete, pixuri, cărți, penare sau ghiozdane, fiecare „uneltă” pentru exploratorii noștri este importantă în procesul de învățare.

Când este vorba despre echipamentul micului școlar, ghiozdanele pentru copii sunt cele mai importante. Fiecare copil vrea ca ghiozdanul lui să fie diferit și mai frumos decât ghiozdanele școlare ale colegilor. Însă noi ne-am gândit la toate și propunem ghiozdane școlare care sunt atât pe placul celor mici, cât și pe placul părinților.

Este dovedit faptul conform căruia, cu cât materialele de lucru sunt mai plăcute pentru copii, cu atât ei sunt dispuși să aloce mai mult timp sesiunii de învățare și sunt mai atenți atunci când rezolvă temele. Tocmai de aceea, trebuie să avem grijă la ce cumpărăm, dar să ținem cont și de buget, care nu vrem să ne dispară complet din buzunare.

Herlitz, de la Diverta Promenada Mall, vine cu o soluție care mulțumește pe toată lumea: și pe școlari, dar și pe părinți! Avem reducere de 20% la cele mai frumoase ghiozdane, promoție valabilă până pe data de 30 septembrie 2017!

Alege un ghiozdan Herlitz, recomandat de Societatea Română de Pediatrie. Ghiozdanele Herlitz sunt ușoare, ergonomice, au curele reglabile și benzi reflectorizante pentru protecția copiilor în trafic pe timp de noapte.

 

image15

Hai să aruncăm, mai întâi, o privire printre produsele care ne așteaptă la raft și să alegem deja câteva modele care ne fac cu ochil și nouă, dar mai ales celui mic!

Pentru fete: 

Un look colorat, cu nuanțe de roz, mov sau roșu va fi întotdeauna în trend pentru școlărițe! Pentru asta, Herlitz propune modele de ghiozdane în culorile amintite. În plus, printurile sunt la modă în acest an, atât în ceea ce privește articolele vestimentare, dar și când vorbim despre accesorii. Tocmai de aceea, numeroase modele cu design print sunt gata să fie cumpărate. Pentru fetițele care se bucură încă de frumusețea jocului și a desenelor animate, Herlitz vine în întâmpinarea părinților care se află în căutarea ghiozdanului perfect, cu modele cu diverse persoanje celebre din desenele animate și din serialele urmărite de toți copiii.  Iată câteva dintre exemple:

Screen Shot 2017-08-28 at 10.45.05

 

RUCSAC SCOALA PRIMARA,26X37X14CM,HORSES,  preț redus de la 125,00 Lei  la 100,00 Lei

GHIOZDAN ECHIPAT MIDI PLUS,BALLERINA, preț redus de la 419,00 Lei  la 335,20 Lei

GHIOZDAN ECHIPAT MIDI PLUS,FAIRY, preț redus de la 419,00 Lei  la 335,20 Lei

Pentru băieți: 

Băieții vor aprecia mereu un ghiozdan mai închis la culoare, în nuanțe de albastru, mov sau negru. Printurile sau desenele inspirate din programele lor TV preferate sunt nelipsite și de această dată! Alege un ghiozdan de la Herlitz, din varietatea de modele și copilul tău va avea un outfit decent, școlăresc și îngrijit, dar se va bucura și de un aspect plăcut. Uite ce modele vă așteaptă în magazinul Diverta Promenada Mall:

 

Screen Shot 2017-08-28 at 10.45.12

GHIOZDAN ECHIPAT MIDI PLUS,DRAGON, preț redus de la 419,00 Lei  la 335,20 Lei

GHIOZDAN ECHIPAT FLEXI PLUS,DINO, preț redus de la 573,00 Lei  la 458,40 Lei

RUCSAC HERLITZ,26X37X14CM,SPACESHUTTLE, preț redus de la 122,90 Lei  la 98,32 Lei

La Diverta Promenada Mall veți găsi ghiozdane Herlitz pentru copii, haioase, originale, dar mai ales rezistente și confectionate din materiale de calitate. Profitați de reduceri și cumpărăți celui mic un ghiozdan perfect pentru un an școlar de nota 10!

Surprizele nu se opresc aici! 

Pregătește-ți eroul pentru școală și profită de ofertele din magazinele SMYK All for Kids!  În magazinele SMYK All for kids vă așteapă o selecție de articole pentru școală reduse cu până la -45%!

Oferta de rechizite pentru școală cuprinde atât: ghiozdane, rucsacuri, penare, cutii pentru sandvișuri, recipiente pentru apă cu eroii preferați ai celor mici: Soy Luna, Minions, My Little Pony,Cars; cu echipele de fotbal favorite: Real Madrid, Barcelona sau cu imprimeuri în trend!

 

image22

Cu siguranță în colecția Toamnă – Iarnă COOL CLUB veți găsi tot ceea ce are nevoie pentru noul an școlar!

Cum joaca nu se termină niciodată, vă propunem și o serie de jocuri educative care cu siguranță îi vor încânta pe cei mici!

Descoperiți oferta completă pe http://www.smyk.com.ro/pregateste-ti-eroul-pentru-scoala/!

Oferte valabile în perioada 24.08-07.09.2017 în limita stocului disponibil.