Pune pe masa de Crăciun cei mai buni cozonaci!

Sărbătorile de iarnă nu sunt complete fără mirosul de cozonac!

Dincolo de gustul trandițional, parcă nu e sărbătoare fără mirosul dulceag și aromat de cozonac.

Acesta se pregătește în toate zonele țării și este un desert delicios care poate fi savurat oricând, nu doar de sărbători. Cu nuca, stafide, cacao, rahat, cu mac sau cu susan, cozonacul se prepară, conform tradiției înainte de Crăciun.

Pe cât este de gustos pe atât de multă atenție necesită prepararea lui. Dincolo de ingredientele folosite, secretul unui cozonac reușit constă în modul de preparare, destul de migălos.

Dacă timpul nu îți permite,  dar vrei să îi impresionezi pe cei dragi cu cozonaci ca cei copți în casă, la Promenada găsești opțiuni multiple cu care nu vei da greș.

 

#1 Cozonacul Palmyie (nivel 0)

Este perfect dacă ești în căutarea acelui gust tradițional, disponibil în 3 variante (cu nucă, stafide și rahat, cu  rahat, cu nucă și stafide)

1

Comandă la:

Telefon 0743255777

Email COMENZI@PALMIYE.RO

 

 

#2 Cozonacul Octavian (nivel -1)

Octavian propune cozonaci pufoși, aromați și fragezi în preajma sărbătorilor, care îți vor umple casa cu miros de cozonac ca în copilărie.

2

Comandă la:

Telefon 0771485055

Email dulcederomania@cofetariaoctavian.ro

 

 

#3 Cozonac Bujor

Este un cozonac atent frământat după o rețetă tradițională pe care îl găsești până pe 24 decembrie la Târgul de Crăciun Christmas Market de la nivelul -1.

3

Comandă la:

Telefon 0748588806

Email comenzi@cozonacbujor.ro

 

Pune cel mai bun cozonac pe masa de Crăciun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *