Promenada și Mega Mall implementează serviciul Indoor Google Maps

Cel mai mult ne-a plăcut bluza din al doilea magazin în care am intrat, dar și pantalonii din celălalt magazin. Și acum? Luăm fiecare culoar al mall-ului pas cu pas, să găsim din nou magazinele. Ei bine, acum tot acest proces este mult facilitat!

Promenada și Mega Mall, centre comerciale aflate în portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai dinamic investitor imobiliar din Europa Centrală și de Est, sunt primele mall-uri din România care implementează serviciul Indoor Google Maps, oferind vizitatorilor o experiență îmbunătățită de shopping. În prezent, serviciul este disponibil pentru un număr restrâns de destinații din întreaga lume, care au trecut printr-un proces atent de selecție, cele două centre comerciale și aeroportul din Timișoara fiind singurele locații partenere Indoor Google Maps din România.

Cu ajutorul Indoor Google Maps, vizitatorii Promenada și Mega Mall pot naviga ușor și rapid în interiorul celor două centre comerciale, direct de pe telefonul mobil, folosind informațiile și direcțiile de orientare oferite de aplicația Google.

Pentru a folosi serviciul, vizitatorii acestora trebuie să deschidă aplicația Google Maps pe telefonul mobil și să caute pe hartă mall-ul în care doresc să meargă. Utilizatorii pot vizualiza planul detaliat al clădirii făcând zoom pe hartă și pot selecta etajul pe care vor să îl urmărească.

Astfel, aplicația îi ajută să își planifice din timp experiența în centrul comercial preferat, să parcheze mai aproape de magazinele sau spațiile de relaxare la care vor să ajungă, dar și să se deplaseze mai ușor, odată intrați în clădire.

 

În prezent, Indoor Google Maps este disponibil în Promenada și Mega Mall, urmând ca la finalul acestui an serviciul să fie prezent în toate centrele comerciale NEPI Rockcastle din România.

Te așteptăm la Promenada Mall să găsești mai ușor orice magazin și te bucuri de cumpărături într-un mod smart!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *