Promenada merge la Festivalul Internațional de Film de la Cannes 2017!

Ca mari iubitori de filme și modă, ne dorim constant să le îmbinăm pe cele două. Astfel, zi de zi, magazinele din Promenada te așteaptă cu cele mai hot trend-uri și cele mai noi colecții, iar noi, pe timp de vară transformăm terasa urbană de la nivelul 2 în cinema în aer liber.

Și în acest an, din 31 mai te așteptăm la film, dăm startul cu filmul Sieranevada (nominalizat la Cannes 2016) în cadrul Festivalului de Filme Românești!

 

Pentru că în fiecare an ne dorim să-ți oferim mai mult, anul acesta ți-am asigurat un loc în primul rând la celebrul Festival Internațional de Film de la Cannes, ediția 2017!

În perioada 17-28 mai te ținem la curent cu noutățile și tendițele de pe covorul roșu, dar și de pe străzile din Cannes cu fotografii și video-uri autentice, transmise și prezentate în real-time de delegații noștri.

Zilnic, îți arătăm cine și-a făcut apariția, ce au purtat vedetele de cinema, idei de ținute chic chiar de pe străzile Cannes-ului și cum să le porți și tu cu o simplă vizită la Promenada. Nu trebuie decât să ne urmărești!

Pe Facebook

Pe Instagram

Pe Site/Revista a-ha!

 

Ți-am pregătit și surprize!

Ne vedem din 17 mai la Festival Internațional de Film de la Cannes 2017, în direct pe canalele Promenada!

 

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul Promenada sau verifică aici calendarul de evenimente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *