Primăvara aduce o nouă ediție Food Truck Festival la Promenada!

Hei, ai un nou motiv (foarte bun, chiar delicios) ca primăvara această să ieși din casă sau birou și să renunți la a mai vedea tastatura ca partener de masă!

Food Truck Festival se întoarce în parcarea supraterană Promenada (intrarea Barbu Vacarescu, cât și intrarea Calea Floreasca) cu o ediție înfloritoare și înmiresmată (if you know what we mean)… de primăvară.

Dupa succesul primelor doua editii, caravana camionetelor revine cu cele mai apreciate și savuroase propuneri de street food. În perioada 7 martie – 2 aprilie, cele două parcări supraterane vor fi invadate de cele mai aromate miresme și gusturi, la a treia oprire a evenimentului care a bucurat mii de oameni anul trecut. Ne vedem de marți până duminică, iar lunea ne tragem sufletul după un weekend de preparate absolut delicioase.

11 food truck-uri și van-uri cu unele dintre cele mai apreciate și delicioase propuneri de street food vor staționa timp de aproape o lună, de marți până duminică,  între orele 11:00-20:00. în cele două parcări supraterane ale mall Promenada. Te așteptăm cu pizza, burgeri, frigarui, quesadilla, hot dogs, paella, tortilla, clatite dulci sau sarate, waffles si cafea, sandwichuri calde apetisante si multe alte bunatati de la:

 

Arrosticini

Camionetta

Circus Pub

Creperie

Delicii pe Roti Waffles & Coffee

La Finca Alioli Van

Furgoneta Street Chefs

Gourmet Street Food

Meat Busters

Say Cheese! by Carrefour

Za German – WurstWagen

 

Angajații companiilor din zona, vizitatorii și toți cei interesați se pot bucura de street food-ul autentic în cadrul celui de-al treilea eveniment Food Truck Festival – editia de primavara, susținut de mall Promenada.

Intrarea este liberă, iar plata produselor se face cu numerar, direct la comercianți.
Vino la Food Truck Festival în Promenada să te bucuri de street food delicios, dar sănătos!

 

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul Promenada sau verifică aici calendarul de evenimente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *