Prelungim weekendul până de Sfânta Maria!

Pe 15 august sărbătorim o zi foarte importantă în calendarul Creștin Ortodox: Sfânta Maria. De asemenea, sărbătoarea este cinstită și de Biserica Catolică, pe aceeași dată. Toți credincioșii prăznuiesc Adormirea Maicii Domnului, momentul fiind totodată și de celebrare a onomasticii multor români.

Așadar, nu uita că marți, pe 15 august, trebuie să îți suni toate cunoștinețele cu nume de Maria sau Marian și derviate ale acestora și să le urezi cel mai frumos „La mulți ani!”. Weekendul se prelungește astfel până în a doua zi a săptămânii, pentru a ne bucura alături de cei dragi de o zi specială!

Ce planuri ai însă pentru sărbătoriții apropiați ție?

Ce ai spune de o zi la Promenada Mall, în care să îi răsfeți cu multe cadouri și surprize. Noi îți propunem câteva idei de cum să vă petreceți această zi, dar așteptăm să ne spui chiar tu la ce alte momente speciale te-ai gândit.

  • Ce spui de o tură prin magazinele tale preferate, să cumperi cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi?

Pentru ea: 

 

Screen Shot 2017-08-11 at 15.29.13

 

Rochie Red Carpet Ana Radu

Cămașă ZARA

Geantă Bershka

Pentru el: 

Screen Shot 2017-08-11 at 15.30.47

Ceas metalic Bershka

Costum în carouri ZARA

Pantofi sport monocolori Bershka

  • Pentru că e foarte posibil să fii obosit după o sesiune lungă de shopping, ce ai spune să te relaxezi la una dintre terasele de pe Promenada sau la restaurantele din mall?

Screen Shot 2017-08-11 at 15.32.10

Vino la Paul pentru delicii numeroase!

  • Seara se poate încheia cu un film în familie! Ce spui să treci pe la Cinema City din Promenada Mall și să vezi ultimele apariții cinematofrafice!

Screen Shot 2017-08-11 at 15.33.18

Tu ce alte idei ai pentru o zi minunată, pe care să o petreceți împreună? Vino în Promenada Mall și descoperă toate lucrurile care vor face din ziua ta o adevărată experiență, de ținut minte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *