Perforații fără transpirații!

În perioada verii, căldura ne și bucură, dar ne dă și bătăi de cap, cum ar fi transpirația excesivă. Căutăm în permanență să avem piese vestimentare ușoare și încălțăminte care respiră, dar este și la modă în același timp.

Accesoriile ECCO confecționate din materiale perforate ne ajută să ne potolim senzația de fierbințeală a picioarelor, precum o înghețată care ne răcorește în zilele calde de vară. De la modernii balerini până la clasicele sandale și până la gențile de tip messenger, materialele multidimensionale perforate adaugă un aer proaspăt oricărui accesoriu.

1

Lăsați încălțămintea confecționată din materiale naturale perforate să vă completeze ținuta creată dintr-o pereche de pantaloni din in sau o rochie din pânză topită. Astfel, nici voi nu veți transpira foarte mult, și nici picioarele voastre nu vor avea de suferit!

Pe perioada verii este foarte important să menținem picioarele într-un mediu răcoros și uscat.

Balerinii ECCO Intrinsic Karma, confecționați din inserție de piele moale și material textil tricotat cu perforații sunt în trend anul acesta. Aspectul deosebit al combinațiilor de culori, inspirate din stilul danez, oferă o atitudine funky și tinerească. Branțul turnat după forma piciorului oferă confort maxim și lasă piciorul să respire fără probleme. Forma anatomică oferă confort pe îintreaga durată a purtării, fără a compromite mișcarea naturală a piciorului.

2

Acești pantofi casual sunt în ton cu tendințele urban-chic de anul acesta. Designul clasic de balerini și detaliile moderne din piele cu inserții tricotate, reprezintă alegerea perfectă pentru stilul de viață alert al femeii contemporane, atât din punctul de vedere al confortului, cât și al aspectului.

 

Balerinii sunt atât de feminini! ECCO Touch 2.0, cu un design contemporan, lucrați din piele moale perforată, oferă picioarelor un climat optim. Fețele sunt din piele suplă și moale, în timp ce unicul ECCO Comfort Fibre System menține picioarele sănătoase prin păstrarea unui interior proaspăt toată ziua. Tehnicile tradiționale de confecționare a pantofilor satisfac caracteristicile moderne de confort pentru ca orice colecție de pantofi să fie un must-have.

3

Balerinii tradiționali se transformă într-o încălțăminte sportivă actualizată din piele moale, iar perforațiile sunt detaliile ce permit picioarelor să respire în mod natural.

Pantofii casual ECCO IOWA prevăzuți cu sistem de fixare cu șiret pentru o ajustare și încălțare ușoară și rapidă sunt întotdeauna populari! Modelul din piele moale cu perforații este un memento elegant ce merită un loc în colecția fiecărui bărbat. Nu numai că arată foarte bine, dar permite picioarelor să respire în mod natural, menținându-le răcoroase și în stare proaspătă toată ziua. Talpa ușoară este suficient de rezistentă și confortabilă pentru a face față celor mai multe provocări oferind în același timp, pe tot parcursul zilei, amortizare și sprijin la fiecare pas al aventurilor tale de peste vară.

4

Pe perioada verii este foarte important să menţinem picioarele într-un mediu răcoros Şi uscat, aŞa că vă invitam să vedeţi întreaga colecţie de sezon ECCO în magazinul din Promenada, la nivel 1!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *