#PePromenada răsună cele mai cool beat-uri: Paul Damixie & Mr. Sax

Ne pregătim pentru încă o seară de joi fun #PePromenada!

De data aceasta joi, 15 iunie, de la ora 22:00, Paul Damixie & Mr. Sax dau startul weekend-ului mai devreme, cu un show LIVE demn de main stage-urile marilor festivaluri.

Hai și tu, distracția e garantată de:

 

Paul Damixie

1

Paul Damixie este producător, remixer şi DJ, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri. Paul a fost și DJ-ul unuia dintre cele mai de succes proiecte din Romania – Radio Killer, care a reușit să cucerească industria muzicală locală și internațională cu hit-uri precum „Voila” , „Be free” sau „Lonely Heart”.

Este totodată cel care a transformat hit-ul lui Adele, „Hello”, într-un adevărat imn house, ce a devenit cunoscut în întreaga lume. Remix-ul are aproape 1 milion de căutări pe Shazam şi nenumărate vizualizări pe Soundcloud şi YouTube. În 2015, a fost pe primul loc într-un top realizat de Capital Extra Radio din Marea Britanie, top care reuneşte unele dintre cele mai bune remix-uri ale anului. Atunci remixul lui Paul Damixie a intrat în atenţia editorilor cunoscutului site buzzfeed.com, care i-au sfătuit pe cititori să abandoneze orice fel de activitate şi să asculte „incredibilul remix“. De asemenea, site-ul themuse.jezebel.com a făcut un top al celor mai bune remixuri ale piesei „Hello“ în care cel semnat de Paul ocupa locul fruntaş.

Paul Damixie încântă cu piese ce vin în continuare să susţină cariera lui de DJ şi producător – un mix reușit de stiluri eclectice completate de amprenta lui magică. În 2016, Paul Damixie a primit premiul pentru cel mai ascultat remix în Statele Unite al Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year). Premiul i-a fost înmânat la Miami, în cadrul “2016 Remix Awards”, chiar de Steve Angello, fost membru Swedish House Mafia şi unul dintre cei mai importanţi DJ din lume.

Paul Damixie_IHeart Radio Award

Paul Damixie a lansat primavara aceasta videoclipul noului său single -„Get Lost”. Acesta este deja în heavy rotation pe radiourile din România și a intrat în top 10 cele mai difuzate piese. „Get Lost” este, de asemenea, în top 10 cele mai căutate piese pe Shazam Romania și a devenit virală printre utilizatorii platformei Spotify  în Statele Unite. Atenție, good vibe-ul poate crea dependență!

 

Mr. SAX

În toamna lui 2010 Cosmin își începe cariera în industria muzicii prin colaborarea sa cu frumoasa artistă, Alexandra Stan, lansând primul lor hit “Mr.Saxobeat ”, devenind cunoscuți internațional și păstrându-și locul pe primele poziții în toate topurile muzicii din lume, ca mai apoi urmând al doilea hit al lor “A.S.A.P.(Get back)”. La începutul anului 2012 “Mr. Saxobeat” sau “Mr. Sax” începe un nou proiect, de data aceasta cu Alex Mica, de asemenea devenind cunoscuți internațional prin hitul “Dalinda” care încântă fanii cu minunatul sunet al saxofonului. Între timp, artistul și-a pus amprenta pe melodia “She Bangs” a Amnei, acesta devenind hit, tot internațional, făcând furori în Japonia și menținându-și poziția pe primele locuri în topuri. În 2014 acesta lansează împreună cu Alexandra Stan o altă piesa care ajunge pe primul loc în Japonia. De asemenea, de curând acesta a avut o colaborare cu Pitbull și Mohombi într-o piesă de succes. În prezent, “Mr. Saxobeat” colaborează în continuare cu Alexandra Stan, Pitbull , Mohombi , Wisin , Geo Da Silva și alți artiști, pregătind multe alte proiecte importante cu numeroase case de discuri foarte cunoscute în lume (Warner Music Group, EMI, Sony, BMG, Universal Music Group.

 

Accesul este liber, pe bază de rezervare. Terasele din jurul scenei te așteptă:

 

Locuri la terasa TrickShot: 0756143303

Locuri la terasa Costadoro: 072 44 24 468

Locuri la terasa Al Wady: 0723 485 333

 

Hai să ne bucurăm de cele mai tari beat-uri #PePromenada!

 

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul Promenada sau verifică aici calendarul de evenimente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *