Pășește în noul an într-o pereche de încălțăminte de calitate!

Cel mai nou magazin de încălțăminte din Promenada, Asteri Shoes (nivel 1), te încurajează să pășești cu încredere în noul an, într-o pereche de încălțăminte de brand, de înaltă calitate.

Iată ce brand-uri celebre, dar exclusiviste, poți proba într-o vizită la magazinul Asteri Shoes din Promenada:

 

Juice Shoes

Este un brand italian adresat publicului urban feminin, cu un stil modern și îndrăzneț, bine cunoscut pe piața din Europa, SUA, Canada și Australia.Realizate prin tehnici moderne de spălare industrială, produsele Juice Shoes sunt caracterizate de culori unice, în tonuri fumurii, pline de personalitate.

1-juice

 

Vito della Mora  

Reprezintă un produs italian, conceput pentru publicul masculin modern și elegant. Atenția designerilor italieni pentru eleganță și confort face încălțămintea Vito della Mora un produs gândit în cele mai mici detalii.

2-vitto_del_mora

 

Carmens Padova

Este un brand italian bine cunoscut pe piața europeană și nu numai. Produsele Carmens sunt adresate publicului feminin larg, prin colecții în continuă evoluție, design modern și confort sporit, făcând din încălțăminte o alegere care să definească personalitatea.

3_carmens

 

Coxx-Borba

Este un brand portughez cu o existență de peste 10 ani pe piața de încălțăminte din Europa, Canada și SUA. Se adresează publicului masculin modern, cu o gândire sportivă și nonconformistă. Realizată din piele și materiale textile de bună calitate, în fabricile din Portugalia, încălțămintea Coxx-Borba oferă durabilitate și confort de la prima purtare.

4_coxx

 

Vino la Asteri Shoes Promenada (nivel 1) să descoperi încălțăminte de cea mai înaltă calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *