Pantofi perfecți pentru mirese fericite!

Dacă ai ales locul perfect, ați stabilit data și ai ales rochia mai urmează doar găsirea pantofilor perfecți pentru o zi de neuitat. Chiar dacă pare o sarcină greu de dus până la capăt, găsirea pantofilor perfecți pentru nuntă nu trebuie să fie copleșitoare dacă știi locul perfect de unde îi poți alege.

Marea problema a pantofilor de mireasă este ca trebuie să răspundă unui număr semnificativ de cerințe, aspectul cel mai important fiind cel legat de confort!
Dacă la alte evenimente și petreceri poate să primeze esteticul, la nunta noastră, atunci când trebuie să rezistăm o zi și o noapte pe tocuri, cu foarte puține pauze de stat jos, balanța se înclină vertiginos și spre ideea de comoditate.

✓ alege pantofi din piele naturală – chiar dacă pe exterior sunt din satin, matase sau alte materiale textile, interiorul este foarte important să fie din piele naturală. În sintetic nu numai că transpiră altfel piciorul însă sinteticul nu ia forma acestuia. Pielea naturală, purtată de câteva ori, chiar și prin casă, se lasă, mulându-se pe picior.

✓  mizează pe pantofi în care să te simți comod – la nuntă chiar nu este momentul de experimentat cu o pereche de pantofi incomozi, pentru că se stă mult în picioare. Optează pentru o înălțime de toc în care să fii sigură că te simți confortabil, testată în prealabil, care aparține zonei tale de confort. Dacă îți plac pantofii înalți, poți opta pentru pantofi cu platformă sau pentru tocuri tip bloc. Daca nu, pantofii fără toc sunt o opțiune care merită luată în considerare.

✓ alege pantofii cu cel putin 2 luni inainte! Mergi cu ei la proba rochiei de mireasă atunci când se va stabili lungimea acesteia.

✓ dacă aveți coregrafie la dansul mirilor, faceți măcar o repetiție încălțată în pantofii pe care îi veți avea la nuntă.

 

Pantofi damă stil peep-toe realizați din piele naturală tip Napa și accesorii metalice – Il Passo

IMG_2939 copy

Sandale damă din piele naturală și toc sculptat – Il Passo

IMG_2868 copy

Sandale damă și balerini damă – Il Passo 

IMG_3244 copy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *