Outfit-urile ideale pentru femeia gata de business

Ești ambițioasă, hotărâtă, mereu la timp când vine vorba de business: adică ești exact pe placul nostru! Dacă simți că ai nevoie să dai un refresh la garderoba ta de birou, noua colecție toamnă-iarnă Depot 96 este acum disponibilă în magazine! Completează-ți outfit-urile cu ajutorul rochiilor și vestelor, paltoanelor, cardiganelor și cămășilor!

outfin promenada

Uite câteva piese care ne-au plăcut din colecția nouă Depot 96:

O rochie ușor asimetrică, într-o nuanță puternică de roșu-oranj e ideală pentru întâlnirile cu clienții dificili în care vrei să te faci auzită, căci vei domina încăperea.

outfiot prome 2

Rochie semi-transparentă 100% silk

În zilele în care vrei să te simți elegantă, optează pentru o cămașă cu fundă, adaptată într-un model cu imprimeu modern. O poți purta fie cu un pantalon negru sau cu o fustă plisată roz pal.

outfit prome 3

Cămașă cu fundă la guler & pantalon negru și fustă roz cu pliseuri

Șiii… dacă vrei să impresionezi lumea artelor și a designului, alege această rochie albă tip-cămașă: e comodă, fashionable și niciodată banală!

outfit prome 4

Rochie albă asimetrică

Fă-ne o vizită în Promenada Mall ca să îți alegi tot ce îți place pentru outfit-urile tale de job din noua colecție de toamnă de la magazinul Depot 96 (nivel 1)!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *