Oglindă pentru cer

Nu e un secret pentru nimeni cât de nocive au devenit razele ultraviolete. Uite câteva date informative pe care trebuie să le ştii:

– razele UV cele mai periculoase sunt între orele 10:00-16:00 ;

– chiar şi în zilele înnorate de vară, radiaţiile sunt de 20-40% ;

– razele ultraviolete reflectate sunt la fel de periculoase (de exemplu, nisipul reflectă 25% din radiaţia UV, iar apa 100%);

Aşa cum îţi protejezi pielea, trebuie să procedezi şi cu ochii, iar ochelarii de soare au efectul unei creme cu factor solar. Mai jos, îţi sugerăm câteva modele de ochelari cu lentile polarizate care nu sunt doar eficiente, ci şi foarte la modă! Cu ocazia asta, îţi povestim şi de oferta de la OPTIblu din Promenada (nivel -1), unde, din luna iulie, găseşti reduceri de până la 50% la modelele selectate atent de către specialişti.

Cei mai populari ochelari ai momentului, purtaţi de toate celebrităţile (da, şi Rihanna are o pereche!) sunt Dior So Real, disponibili în multe nuanţe metalice. Nouă ne plac cel mai mult cei aurii.

326593-1-dior-soreal

Pentru un tip nonşalant şi cool, ochelarii Dolce& Gabbana cu lentile cu pigment maro şi rame tip aviator sunt accesoriul ideal.

8053672237597_shad_fr

Ochelarii rotunzi cu lentile polarizate portocalii Ray Ban sunt cât se poate de versatili: sunt unisex şi se potrivesc oricărui tip de faţă.

Untitled

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *