O REVOLUŢIE a femeilor modern: noua colecţie ECCO SHAPE

Colecţia noului sezon ECCO SHAPE prezintă o adevarată revoluţie pentru femeile care îşi doresc să poarte pantofi cu toc. Cu un design minimalist şi o tehnologie extraordinară de ultimă oră, colecţia ECCO Shape reprezintă un veritabil Style Revolution în care stilul şi confortul sunt asigurate în egală măsură.

2

De fapt, întreaga colecţie ECCO a sezonului toamnă/iarnă 2016 salută o nouă eră a tehnologiei, extrem de clară. În acest sezon noul toc „magic” este în centrul atenţiei, cu un design care permite alungirea tocului de 75 mm cu un plus de 15 mm, devenind astfel un toc de 90 mm. Este un toc puternic, inspirat din energia ritmului alert al zilelor noastre şi din spiritul fashionistelor de astăzi.

„Femeile moderne doresc să arate bine, iar noi înţelegem că este la fel de important să arate bine precum se şi simt, motiv pentru care am creat un toc cu adevărat inovator. Colecţia ECCO SHAPE este echilibrul perfect dintre stil şi confort. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat cu această colecţie”, explică Niki Tæstensen, Head of Concept Lab ECCO.

 

Colecţia ECCO SHAPE

Proiectat pentru a ţine pasul cu nevoile de zi cu zi ale femeilor moderne, ocupate şi pasionate de modă, fiecare model de toc din noua colecţie ECCO SHAPE are o cavitate care coboară călcâiul piciorului în interiorul pantofului. Acest lucru permite tocului de 75 mm să „crească” cu un plus de 15 mm pentru a oferi femeilor un toc de 90 mm extrem de elegant şi de confortabil, în aceeaşi măsură.

3

Pantoful negru elegant ECCO SHAPE 75 Pointy care se leagă pe gleznă este în stilul MaryJane, stil atât de popular în rândul femeilor în anii ’20. Asortează această pereche de pantofi cu geanta ECCO SCULPTURED pentru a exprima eleganţa desăvârşită. Cu un design minimalist, această geantă este confecţionată din piele moale şi netedă, poate fi purtată şi ca un plic supradimensionat asortat perfect la ţinutele de seară.

Noua colecţie ECCO Shape este disponibilă în magazinul ECCO din mall Promenada!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *