O nouă zi, o nouă pereche de pantofi, o nouă poveste

Să vrei să fii diferită în fiecare zi. Să te joci cu personaje. Să te bucuri de orice ipostază. Să profiți de toate șansele care ți se oferă. Hai să ne scriem rândurile acestea pe un carnețel și să le intitulăm „Planurile verii”. Ce zici? Îți vor garanta un sezon plin și deloc plictisitor.

Poți fi alt personaj de poveste în fiecare zi. Cum? Începând cu pantofii, normal! Acum e super simplu să faci asta, mai ales la Il Passo din Promenada (parter), unde vei găsi colecția de vară. Noi ne-am ales deja câteva personaje (și perechi de pantofi) preferate.

Prințesa sportivă

452

O doamnă rămâne elegantă chiar și atunci când merge la sală. Cum ți se par acești pantofi sport Haute Trainers cu dantelă? Așa-i că ar merge perfect cu outfit-ul tău de antrenament?

Romantica

1112

Ce bine e să porți balerini! Alege o pereche sofisticată, combin-o cu o rochiță simplă și scoate-ți bărbatul preferat la o plimbare pe sub teii înfloriți. Efect de reîndrăgostire ga-ran-tat.

Party Girl

2364

O rochiță scurtă, neagră + acești pantofi stilleto + cele mai bune prietene + o petrecere de sâmbătă seara = o noapte de iunie memorabilă.

Colega cool

652

Combină ținutele office ale acestei veri cu o pereche de pantofi de inspirație masculină cu o aură excentrică: metalul. Sigur o să te întrebe toată lumea de unde îi ai.

Acestea sunt doar câteva dintre alegerile noastre. Pentru mai multe perechi și povești, ne vedem la Promenada.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *