O, ce veste minunată: Moșul vine cu o nouă ediție Food Truck Festival

Camionetele cu street food delicios se întorc în parcarea Promenada!

 

Dupa succesul primei ediții #FoodTruckFestival de la Promenada, carava revine în același loc, cu o ediție specială, dedicată sărbătorilor de iarnă: Food Truck Festival Xmas Edition. În perioada 28 noiembrie – 18 decembrie, parcarea mall Promenada va găzdui cea de-a doua oprire a evenimentului care a bucurat mii de oameni toamna aceasta.

 

Doisprezece food truck-uri și van-uri cu unele dintre cele mai apreciate și delicioase propuneri de street food vor staționa timp de 21 de zile, între 11:00-19:00, în parcarea Promenada (intrarea Calea Floreasca). Animo Caffee, Arrosticini, Barmobil, Burger Van, Camionetta, Circus Pub Truck, Delicii pe Roti Waffles & Coffee, La Finca Alioli Van, GRANO Foodtruck , La Nu Stiu Cine, Meat Busters si Peşte Pâine aduc mai aproape de pofticioși cele mai bune specialități de street food: burgeri, pizza, paste, paella, clătite dulci și sarate, waffles și cafea, sandwichuri calde apetisante, alături de produse festive precum vin fiert sau cozonaci pufoși.

 

Angajații companiilor din zona, vizitatorii și toți cei interesați se pot bucura de street food-ul autentic în cadrul celui de-al doilea eveniment sustinut de Promenada, ediția de iarnă. Intrarea este libera, iar plata produselor se face cu numerar direct la comercianți.

 

Food Truck Festival este o caravana dedicata street food-ului, având ca scop promovarea mâncărurilor preparate rapid, dar sănătos. Atât ca și opțiune culinară de servit în oraș, cât și propunere alternativă pentru prânzul “pe tastatură”.

 

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul Promenada sau verifică aici calendarul de evenimente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *