NOU: Băuturi și delicii cu gust de vară de la Starbucks!

Poftă de vară = poftă de Starbucks!

Starbucks Promenada dă startul sezonului de vară cu o  nouă gamă de băuturi personalizate, deserturi delicioase și gustări ușoare, perfecte pentru anotimpul canicular.

Vara aduce nu numai distracție și energie pozitivă, ci și un nou meniu răcoritor, care include gama de băuturi reci TEAVANA, a cărei vedetă este limonada cu mango și ceai negru.

BlackberryMojitoGreenTeaLemonade_1

TEAVANA înseamnă limonadă cu mojito de mure și ceai verde, foarte populară vara trecută, noua limonadă cu mango și ceai negru, dar și băuturi reci pe bază de cafea, printre care Summer Love Frappuccino cu sirop la alegere de migdale sau de alune crocante.

1

Alături de aceste băuturi răcoritoare merg de minune și noile deserturi din meniu,  Peach Cake cu cremă de brânză și glazură de piersici zemoase și brioșă sănătoasă cu fructe.

2

Dacă ți-e foame și cauți o gustare sănătoasă, la Starbucks Promenada găsești și noul sandviș wrap cu hummus, dovlecei și legume proaspete.

Sortimentul de cafea de bază rămâne cea din Peru și în fiecare zi de vineri veți fi surprinși cu demonstrații ale talentaților barista și degustări de cafele personalizate.

3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *