Michael Gray la Promenada & Masqué Rooftop Party

La început de toamnă ne dăm întâlnire la cea mai cool petrecere #PePromenada! Dansează pe ritmurile lui Michael Gray, producătorul geniu responsabil de super-hit-ul „The weekend”. Te așteptăm pe 16 septembrie la cea mai frumoasă seară de sâmbătă, pe terasa ta urbană!

Jumătate din house duo-ul Full Intentions și unul dintre cei mai respectați DJ și producători de pe scena muzicii Dance globale, Michael Gray impresionează necontenit cu estetica sa muzicală și flerul pentru ritmuri perfect dansabile. Mega-hit-ul „The weekend” a sfidat toate topurile lumii, iar orice colaborare îi iese din mână este sortită succesului, atât pe scena de club underground, cât și pe cea comercială. Așadar, îl așteptăm să ne încânte la final de vară pe Terasa Orașului, alături de Trans Pagal,  Moonsound și Snups.

De la ora 19:00, cele mai HOT outfit-uri aflate la punctul de întâlnire dintre estival și autumnal își vor face drum spre Promenada Rooftop pentru un ”Good-bye, Summer” party de neuitat. Accesul se face doar pe bază de invitație, disponibilă la Info Point Promenada Mall de la parter și la Grădina Floreasca, la intrare (Bd. Mircea Eliada 16).

Hai să îl cunoaștem mai bine pe MICHAEL GRAY (London, UK)!

Defected Records / OFF / Suara / Full Intention / Eye Industries / Neon Wave

Producătorul britanic Michael Gray este unul dintre cei mai respectați artiști pe val la momentul actual pe scena globală de clubbing. Succesul fulminant de care s-a bucurat masivul său hit, ”The Weekend” feat Shena, ocupând locul #7 în topurile britanice și locul # 1 în Polonia, l-a ridicat pe Michale Gray pe culmile scenei de muzică house.

Talentul său atrage necontenit colaborări, Gray fiind co-autor și producător pentru Portobella (Luciana), la Island Records, alături de James Winchester pentru Shena la solo single-ul “Electro Sexual”, folosit în filmul ‘Girl with the Dragon Tattoo’, precum și pentru Danielle Senior, Penny Foster, Errol Reid, Kenny Thomas, Decree (Femi Santiago), Maddy și Midnight Mystery Club.

Perechea de șoc Full Intention generează fără oprire remixuri și piese care le sporesc popularitatea la nivel global. O prezență obligatorie în cele mai mari cluburi și la cele mai dorite festivaluri, Full Intention se fac responsabili de superbele hit-uri “I Love America”, “I’ll Be Waiting”, Duke “So in love with you”, “Everybody Loves The Sunshine” și Sex-o-Sonique “I Thought It Was You”, la care se adaugă colaborări valoroase cu Paloma Faith, Jamiroquai, Whitney Houston, Barbara Tucker, Frankie Knuckles, Ella Henderson, Ultra Nate, Robert Owens, Inner City & Purple Disco Machine,precum și remix-ul “Amazing” – George Michael.

http://www.michaelgrayofficial.com

https://www.facebook.com/pg/michaelgrayofficial/

https://www.youtube.com/user/OfficialMichaelGray

DRESSCODE: Summer meets Autumn

LINE-UP:

  • MICHAEL GRAY
  • Trance Pagal
  • MOONSOUND
  • SNUPS

EVENIMENT FACEBOOK: http://bit.ly/2g9wTMj

Nu uita, accesul este interzis persoanelor sub 18 ani și este doar pe bază de invitație! Invitațiile, valabile pentru 2 persoane, se găsesc la:

• Info Point Promenada Mall de la parter

• Grădina Floreasca – Bd. Mircea Eliade 16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *