MEET UP #PePromenada | CONCERT DE JAZZ PUIU PASCU & MIKI

Pe 24 august, începând cu ora 21:30, Promenada vă așteaptă la dans pe muzică de jazz în grădina noastră urbană, alături de Puiu Pascu și Miki (ex-K-pital).

Muzica jazz ne încântă auzul de multe decenii și ne surprinde mereu cu noi sunete și combinații sonore de excepție, pline de creativitate, care ne conduc, de fiecare dată, spre stări și emoții puternice.

Despre jazz știm că a apărut în New Orleans, fiind locul în care cei mai mari interpreți trăiau. Nu se știe însă cu exactitate care este originea acestui stil muzical, care este izvorul de inspirație și care a fost cel ce a dat pentru prima oară „glas” acestui gen. Se speculează că jazz-ul a fost pentru prima oară cântat de negri, dar prima înregistrare a fost a unei orchestre a căror membri erau albi.

Ceea ce se cunoaște este faptul că, în trecut, interpreții respectau cu fidelitate partiturile muzicale și nu improvizau aproape deloc. Ceea ce mai aflăm la o căutare în profunzime despre subiect este că, deși primii interpreți de muzică jazz trăiau în New Orleans, primele discuri și înregistrări au ieșit la lumină în Chicago.

Chiar dacă în trecut jazz-ul era cântat așa cum dicta scriitura muzicală, în prezent ne bucurăm de creativitatea fiecărui artist. Jazz-ul a devenit astfel muzica despre improvizat, despre inovație și armonie, iar interpreții celebri pot da naștere, chiar pe scenă, în fața oamenilor, unor capodopere muzicale.

Doi interpreți de excepție ne vor încânta și pe noi, joi, 24.08.2017, la un MEET UP #PePromenada! Puiu Pascu și Miki (ex- K-pital) sunt pregătiți să facă artă din fiecare sunet și să creeze un spectacol minunat, plin de energie și vibrație pozitivă.

PUIU PASCU

Este un virtuoz al claviaturii, un maestru al improvizației, un compozitor inspirat, un artist în perioada de vârf a carierei, a cărui prezență asigură oricărui concert de club sau de festival, succesul de public și de presă. Frenezia și plăcerea cu care cântă, armoniile și ritmurile complexe și complicate, originalitatea abordării pieselor și arderea intensă în procesul interpretativ-creator îl transformă pe Puiu Pascu într-un artist – unicat în pesajul jazz-istic românesc.

MIKI

Miki este o cântăreață din România și vedetă de televiziune. În perioada 1999-2002 a făcut parte din proiectul K-pital, împreună cu Vlad Gheorghiu si Alex Cernahoschi, alături de care a scos 3 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După 2002, în cariera solo, Miki a mai lansat alte 3 albume.

 

Te așteptăm la evenimentul „Seara de Jazz”, ce are loc joi. Atmosfera va fi întreținută de doi artiști excepționali: Puiu Pascu și Miki, care ne vor încânta auzul la evenimentul ce are loc sub conceptul umbrelă „Meet UP #Pe Promenada”.

Rezervă un loc la terasele din zona scenei și vino să te bucuri de o super experiență #PePromenada!

Locuri la terasa TrickShot: 0756143303

Locuri la terasa Costadoro: 072 44 24 468

Locuri la terasa Al Wady: 0723 485 333

 

Accesul este liber.

Ne vedem la eveniment, la Promenada Mall!

miki_828x315px

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *