Mașinile electrice se încarcă la mall Promenada!

Primăvara este anotimpul verde. Natura revine la viață, totul în jurul nostru înverzește și înflorește, încărcându-ne chiar și pe noi cu energie și voie bună.

Dincolo de toate avantajele pe care ni le oferă primăvara, această perioadă este un moment bun de reflecție asupra a ceea ce noi oferim înapoi naturii. Nu am putea trăi sau cel puțin nu în condiții optime, fără oxigenul oferit de plante, fără umbra copacilor în zilele toride de vară, fără apa izvoarelor protejate de flora și fauna de pretutindeni. Sunt câteva gesturi mici pe care e bine să le avem în vedere pentru a oferi recunoștință naturii:

✓  Să folosim apa în mod responsabil

✓  Să reciclăm selectiv

✓  Să nu poluăm zonele verzi și sursele de apă

✓  Să folosim surse de energie regenerabilă

Împreună cu Renovatio e-charge, Promenada încurajează un mod de viață sustenabil prin oferirea unei surse de reîncărcare la îndemână pentru mașinile electrice și cele hibrid. În parcarea subterană, la nivelul -3 (zona galbenă), te așteaptă 2 stații de reîncărcare pentru mașinile care se alimentează cu energie electrică.

TIP: Poți ajunge direct la nivelul -3 al parcării subterane Promenada, intrând din Calea Floreasca.

Stațiile instalate au o putere de încărcare de 22kW și se află în parcarea subterană, la nivelul -3 al centrului comercial din Calea Floreasca. Stațiile sunt prevăzute cu prize AC Type 2 și pot încărca orice tip de mașină electrică sau hibridă plugin, folosind cablul din dotarea mașinii.

Cu cele două stații de reîncărcare, Promenada se alătură revoluției electrice, fenomen care ia amploare și în România, prin integrarea mașinilor electrice în viața de zi cu zi a oamenilor.

Vehiculele electrice conduc la un oraș mai curat, mai verde și cu un nivel redus de zgomot. Pe lângă reducerea emisiilor de CO2 și reducerea zgomotului de rulare, mașinile electrice contribuie și la combaterea dependenței de produse petroliere, fiind un factor activ în sprijinirea inovației și a combaterii poluării la nivel global.

 

Go green!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *