NOU: Mai mult makeup de la magazinul PUPA!

Brandul milanez de makeup și înfrumusețare PUPA  își propune ca prin noua colecție de makeup VAMP! să îți scoți la iveală diva hollywoodiană din interiorul tău. Din colecție, am selectat cele câteva produse care nu ar trebui să lipsească din trusa ta de machiaj. Hai să ți le arătăm:

 

MASCARA VAMP! STAY GOLD! Rimel

1

Privire de star în câteva secunde? Rimelul Vamp! conferă același efect spectaculos al genelor false fără disconfortul specific acestora. Cu fiecare aplicare, volumul devine exagerat și supradimensionat pentru gene dese, pline și extra aranjate.

Rezultatul? Categoric de impact, cu un aspect record fără neregularități.

 

VAMP! STYLO LINER Tuș de Ochi Cariocă

2

Vamp! Stylo Liner conferă un contur negru intens și strălucitor.

Ușor și precis, vârful pensulei este ideal pentu a crea detalii grafice chiar și pentru pesoanele cu mai puțină experiență. Are o textură lejeră, cu aderență de lungă durată și confortabilă.

 

I’M MATT LIP FLUID Ruj Lichid Culoare Pură – Mat Absolut

 

I’M Matt Lip Fluid este un ruj lichid cu textură ultra fină așa cum nu ați mai experimentat niciodată!

Rujul lichid rezistă impecabil pe buze timp îndelungat, conferind o culoare pură și intensă cu textură mată catifelată. Combinația dintre formula lichidă inovatoare și aplicatorul dens de înaltă definiție permite o distribuire precisă a produsului pentru a obține buze perfect reconturate. Este disponibil în 20 culori irezistibile pentru un look mereu perfect și rafinat!

3

VAMP! EYELASH CURLER KIT Kit de curbat gene

Iar dacă ai nevoie de inspirație pentru un cadou, îți recomandăm acest kit cu două produse indispensabile pentru gene perfecte naturale și absolut irezistibile!

 

Rimelul MASCARA VAMP!, dar și un clește pentru gene – accesoriu indispensabil care se adaptează la forma pleoapei pentru a intensifica și a scoate în evidență privirea, mărind efectul rimelului.

 

Pe ambele le găsești într-un port-fard negru și stilat!

4

Te așteptăm la magazinul PUPA din 12 noiembrie, în Promenada Mall (parter) să găsești ultimele noutăți în materie de beauty și makeup!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *