Mai mult decat ceramica – Oala Emile Henry

Povestea brandului Emile Henry a inceput in 1850 in jurul familiei Henry care a transformat de-a lungul timpului mestesugul prelucrarii lutului in Arta Ceramicii. Asa se face ca elementele naturale – pamantul si apa – trecute prin foc dupa proceduri brevetate, au devenit tipurile speciale de ceramica: Flame®HR® (High Resistance) si BBQ® (Barbeque).

Oala fabricata din ceramica Flame® este unul dintre vasele de gatit ce poarta semnatura acestei companii, o marca a calitatii, bunului gust si a utilitatii.

De ce sa ai asa ceva acasă?

poza2

 

Pentru ca oala isi depaseste conditia de vas pentru gatit din lut, fiind superioara prin principalele sale atuuri si prin efectele gustoase din farfurie:

Savoare şi Sănătate – Mai usoara cu 30% decat un vas pentru gatit din fonta, promoveaza gatitul delicat, temeinic si savuros si este perfect sigura pentru sanatate. Acest lucru se datoreaza faptului ca este modelata doar din materiale naturale, iar stratul de email care o acopera contine doar coloranti naturali.

Versatilitate – Poate fi folosita pe flacara, plita (inclusiv pe inductie, cu ajutorul unui disc special) si in cuptor. De asemenea, poate fi folosita la gatit, dar si la servire, direct pe masa, deoarece mentine mancarea calda, timp indelungat.

poza3

Rezistenta – Se simte foarte bine la temperaturi foarte ridicate (pana la 270°C) si rezista cu succes atat la socuri termice, cat si la socuri mecanice. Poate fi mutata din frigider direct in cuptor, fara sa fie afectata, nu se ciobeste usor si nu se zgarie. Permite chiar si taierea directa in vas, gratie emailul folosit la finisare. Tot datorita acestei rezistente, oala poate fi curatata si in masina de spalat vase.

Eleganta– Gandita intr-un design special, care imbina traditia cu standardele moderne de gatit.

poza1

Inovatie – Oala este acoperita cu un capac special, cu proeminente pe interiorul acestuia care asigura umiditatea optima in timpul gatirii si genereaza efectul de “ploaie”, cand este indepartat de pe vas.

Asadar, un astfel de produs este de dorit in orice bucatarie in care primeaza Gustul si Calitatea, iar daca te grabesti, il gasesti la KitchenShop Promenada (nivel -1).

De ce atata graba? Pentru ca DOAR in aprilie are un pret interesant, REDUS cu 40%!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *