Look tropical pentru veri stilate

Vara ne poartă cu gândul la insule însorite, orașe cu străduțe pitorești și alte destinații pe care nu le-am mai vizitat, cu oameni interesanți de cunoscut și activități noi de încercat. Până când ne decidem unde exact ne vom petrece mult-așteptata vacanță de vară, hai să aducem deja aerul de vacanță în garderoba noastră! Cu siguranță ne vom simți mai veseli și mai plini de energie, iar timpul care ne desparte de vacanță va fi mai ușor de suportat.

La U.S. POLO ASSN. din Promenada am descoperit o mulțime de outfit-uri cu look tropical, perfecte pentru zilele călduroase care ne așteaptă:

 

# PENTRU EA

1

Ținuta de vacanță perfectă trebuie să fie super confortabilă, ușoară și ușor de purtat, dar și stilată și în tendințe. Nu vei da greș cu rochii maxi colorate, pantaloni capri subțiri și pastelați, cămăși deschise la culoare și tricouri cu imprimeu tropical. Nu uita de pălăria de soare!

 

# PENTRU EL

2

Bermudele nu pot lipsi din bagajul tău de vacanță. Combină-le cu tricouri colorate, cu imprimeuri grafice sau tropical print și încălțăminte casual, precum espadrile, mocasini, flip flops cu talpă de plută. Te vei simți pregătit să descoperi aventurile cu care orice vacanță de vară vine la pachet!

 

# PENTRU COPII

3

Cei mici așteaptă vacanța de vară cu cea mai mare nerăbdare, așa că pregătește-le din timp ținutele care să le permită să se joace și să exploreze locurile noi pe care le vor vedea. Se vor simți perfect în bermude colorate, fustițe cu flori, tricouri cu imprimeu tropical și încălțăminte sport.

Vino la U.S. POLO ASSN. Promenada să descoperi ținutele care te trimit cu gândul la vacanță!

ofe_us_polo_assn

La US POLO ASSN Promenada (nivel 1) beneficiezi de 50% reducere la shopping, la articolele selectate!

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *