Locul în care ziua începe cu un mic dejun fresh și se încheie cu succes!

Odată cu sezonul cald, voia bună, pofta de viață și interesul pentru sănătate și mișcare revin cu noi idei și dorințe de petrecere a timpului liber.

Pe terasa sau indoor, la Trickshot Promenada găsești set-up-ul perfect pentru ca ziua ta să înceapă cu dreptul și să se încheie în același ton pozitiv.

 

Dimineața ai Breakfast Always Fresh!

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei și ar trebui să însemne mult mai mult decât un covrig mâncat pe fugă pe drumul dintre casă și birou. Profită de tonusul pozitiv din această perioada și nu-ți ingora sănătatea. Obiceiul micului dejun este unul sănătos care poate preveni inclusiv luarea în greutate și este un ajutor de nădejde în dietele pentru beach body. La micul dejun ai voie să mănânci cam orice, chiar și prăjiturică. În plus, la TrickShot Promenada (nivel 2) ai zilnic “Breakfast Always Fresh”: comanzi orice mic dejun și primești 50% discount la băutura aleasă. Oferta este valabilă de LUNI până VINERI, în intervalul orar 09.00 – 12.00 și SÂMBĂTĂ-DUMINICĂ în intervalul 09.00 – 14.00.

1

Iei prânzul sau cina în aer liber!

Ori de câte ori vremea e prietenoasă, n-ar trebui să te privezi de beneficiile unui prânz sau ale unei cine în aer liber. La Trickshot Promenada ai toate motivele să faci asta: preparatele semnate de Chef Leon sunt absolut delicioase, iar terasa îți oferă o priveliște de invidiat. Gândește-te doar la cum ar fi să iei masa deasupra orașului, departe de agitație. La Trickshot Promenada (nivel 2) poți să faci asta!

2

În fiecare miercuri prietenii se strâng la “Drinks After Work”!

La Trickshot Promenada (nivel 2), colegii devin prieteni, iar prietenii devin cei mai buni prieteni. Petrecem mjoritatea timpului la locul de muncă, dar oare ne cunoaștem colegii cu adevărat? E mai ușor să crezi că îi cunoști, dar atitudinea corectă este să iei măsurile necesare pentru a te asigura că dezvolți o relație bazată pe încredere cu ei. Această relație te va ajuta pe tine și va influența pozitiv lucrul în echipă.

În fiecare miercuri din săptămână, de la 18:00 la 24:00, Trickshot Promenada te ajută să strângi gașca și să aduci zâmbetul pe fețele prietenilor și colegilor tăi cu o super ofertă: „Buy 1 get 1 Free”!

La o o băutură din categoria celor participante la campania “Drinks After Work” cumpărată primești a doua băutură GRATIS. În plus, toată seara, atmosfera este animată de un DJ priceput! Descoperă băuturile participante AICI.

3

Zi de zi poți să închei ziua cu un succes!

…la bowling sau biliard. Indiferent de cum a decurs ziua ta, poți oricând să te binedispui la Trickshot cu o porție de mișcare distractivă. Atât amatorii, cât și cei experimentați în ale biliardului și bowling-ului, găsesc la Trickshot tot confortul pentru ca jocurile lor să se desfășoare în cele mai bune condiții pentru distracție garantată. Atmosfera frumoasă și fair play-ul tronează atât în sala cu mese de biliard cât și pe pistele de bowling, toate îngrijite ca la carte. Este locul perfect în care să faci mișcare, dar și să te distrezi cu familia, prietenii sau colegii.

4

 

Bucură-te de fiecare zi la maxim la Trickshot Promenada (nivel 2)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *