Lego – o lume mereu gata să fie descoperită

Piesele de lego au cucerit lumea încă de la începutul secolului al XX-lea. Jucăriile fabricate în urmă cu 85 de ani de către un dulgher modest din Danemarca fascinează pe toți cei cu vârste cuprinse între 4 și… + 99 de ani.

Cuvântul „Lego” își are etimologia în cuvintele daneze „leg godt”, care se traduc prin “joacă bună”. Și, într-adevăr, așa este. Jocul cu lego este benefic din foarte multe puncte de vedere, atât pentru copii, cât și pentru adulți: stimulează creativitatea, orientarea spre detaliu, viziunea de ansamblu, orientează spre apartenență socială, comunicare și dezvoltare durabilă. În plus, este un foarte plăcut mod de a te relaxa și de a petrece timp cu cei dragi.

Dar tu știi curiozitățile despre piesele lego, care te vor determina și mai mult să îți cumperi un set de joc?

  • Creativitatea devine aproape nesfârșită pentru că poți combina șase cărămizi Lego de 8 în 915.103.765 moduri. Așadar, mereu e loc de inovație și puterea de a implementa ceva nou!
  • Aproximativ 2 milioane de piese Lego sunt produse în fiecare oră, deoarece jocul se vinde foarte repede.
  • Lego se adaptează mereu la trendurile din piață și mereu adaptează jocul cu personajele nou apărute și cu noile tematici. Chiar dacă forma sau culorile Lego sunt diversificare, mereu vor fi piese de culoare alb, negru, roșu, galben, verde și albastru, în fiecare joc.
  • Piesele Lego sunt foarte bine realizate, atenția fiind sporită pentru fiecare piesă în parte și pentru fiecare detaliu al ei. Tocmai de aceea, doar aproximativ 18 piese dintr-un milion nu pot fi date spre comercializare.
  • Există aproximativ 4 miliarde de figurine Lego, prima fiind fabricată în anul 1978.
  • Piesele de Lego nu se demodează! Spunem asta ținând cont de faptul că, indiferent de anul de fabricație, piesele sunt compatibile între ele!
  • În anul 2009, a fost construită prima casă exclusiv din piese Lego. Pentru asta a fost nevoie de 3,3 milioane de piese și iscusința lui James May din Surrey, Marea Britanie, care a făurit o construcție perfect utilată și funcțională.

Piesele Lego cuceresc lumea de câteva decenii, iar frumusețea jocului, dar și beneficiile pe care le aduce ne spun că ne vom bucura mult timp de posibilitatea achiziționării unui astfel de joc.

Te așteptăm la magazinul Lego din Promenada Mall! 

Magazinul Certificat LEGO® din Promenada Mall este conceput astfel încât să ofere o experienţă completă axată pe interacţiunea directă cu brandul LEGO. În cadrul magazinului, este amenajat un spaţiu de joacă unde copiii pot experimenta la faţa locului joaca cu piese LEGO® şi LEGO® DUPLO®.

Şi pentru că minifigurinele LEGO sunt cele care însufleţesc orice construcţie, din magazin nu putea să lipsească zona unde fiecare poate combina o varietate de componente pentru a crea o Minifigurină proprie, având posibilitatea de a o cumpără la final.

Magazinul cu o suprafaţă de 150 mp deţine cea mai mare gamă de produse LEGO din România: aproximativ 600 tipuri de seturi de construcţie adaptate fiecărei categorii de vârstă în parte, începând cu seturile LEGO DUPLO recomandate de la vârsta de 1.5 ani, şi până la complexele seturi LEGO Mindstorms ce se pretează a fi folosite ca materiale didactice în licee, iar colecţionarii LEGO vor găsi aici seturi exclusive sau greu de găsit.

Designul magazinului este marcă înregistrată LEGO şi este primul Magazin Certificat LEGO deschis în România.

Vino la Promenada Mall, la magazinul Lego, de la nivelul -1 și bucurați-vă, de la mic la mare, de o experiență facinantă în lumea pieselor de joc.  Ți-am pregătit numeroase surprize! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *