La Promenada te distrezi, indiferent de vârstă

Primăvara, cheful de distracție înflorește și el!

După o plimbare în aer liber, în parc sau prin oraș, parcă merg câteva ore de distracție pe bune. Ei bine, la Promenada ai ce face, indiferent de vârstă. Chiar și elevii implicați în programul Sptămâna Altfel pot face un pit stop pentru altfel de activități… sportive, distractive și educative. Avem:

 

▶ Jocuri Xbox la Relax Games (nivel 1)

Pe console Xbox One te așteaptă ultimele jocuri apărute. Ia un loc pe scaunele gaming Rocker Monza și Tv Full Hd 102 și joacă-te cele mai populare jocuri, precum: Mortal Kombat X, GTA, Fifa 2016 sau Call of Duty.

Află programul și descoperă prețurile AICI.

relax games

 

▶ Educație prin joc și joacă la Expoziția “Copii în Roma Antică” (nivel 1)

Până pe 2 aprilie 2017, copiii pornesc aventura în Imperiul Roman printr-o lecție de istorie aplicată prin joacă și învățătură,  de marți până duminică, de la ora 10:00 la 21:00. Costumați în mici romani, aventura copiilor în Roma Antică | Expoziție interactivă și educativă începe cu descoperirea legendei lui Romulus și Remus, continuă cu elemente cheie de cultură și civilizație romană și se încheie cu zâmbete și poze haioase! Află traseul complet și rezervă-le un loc la cea mai interactivă și educativă expoziție din oraș ➡http://bit.ly/2lKk10k

roma

 

▶ Biliard și bowling la Trickshot (nivel 2)

Atât amatorii, cât și cei experimentați în ale biliardului și bowling-ului, găsesc la Trickshot tot confortul pentru ca jocurile lor să se desfășoare în cele mai bune condiții pentru distracție garantată. Atmosfera frumoasă și fair play-ul tronează atât în sala cu mese de biliard cât și pe pistele de bowling, toate îngrijite ca la carte. Este locul perfect în care să faci mișcare, dar și să te distrezi cu familia, prietenii sau colegii.

trickshottrickshot_2

 

Vino la Promenada pentru divertisement de calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *