KitchenShop defineşte bunul gust în bucătărie!

Sărbătorile de iarnă au venit şi mâine-poimâine se vor aşeza confortabil şi în bucătărie, parfumate cu arome de bucate gustoase, completând aerul festiv până în cele mai mici detalii.

Ne gândim în special la masa de Crăciun sau de Revelion. Atât meniul, cât şi modul de prezentare al acestuia ne reprezintă şi vorbeşte limpede despre stilul nostru de gătit şi despre bunul gust, în toate sensurile. Aşa că o pregătire din timp poate spune o poveste frumoasă despre noi.

Mai exact, ce n-ar trebui să lipsească din bucătărie, dacă dorim să devină un atelier de creaţie rafinată?

 

kitchenaid

 

Cel mai versatil şi mai apreciat mixer multifuncţional Artisan – KitchenAid  este piesa de rezistenţă şi reprezintă performanţa tehnologică din orice bucătărie. Nu vorbeşte şi nu aduce flori, în rest se ocupă de orice misiune pe care i-o încredinţezi, graţie gamei sale variate de accesorii.

Cu un design inovator, disponibil în multe culori, cât să se asorteze cu orice bucătărie, se adaptează oricărei sarcini culinare şi te ajută să te pui exemplar în valoare!

 

emile-henry

 

Produsele brandului francez Emile Henry sunt cunoscute la nivel mondial pentru ceramica specială din care sunt fabricate şi pot fi folosite atât în cuptor, cât şi direct pe flacără. Pe lângă rezistenţa la şocuri mecanice şi termice, vasele Emile Henry au o dublă funcţionalitate, de gătire şi de servire, graţie designului autentic franţuzesc, într-o mare varietate de modele şi culori.

Mâncarea va avea o savoare aparte, care va concura în admiraţie cu designul vaselor în care a fost gătită!

 

HyperFocal: 0

 

Experienţa de 280 ani în fabricarea cuţitelor se vede şi se simte!

Compania germană Zwilling J.A. Henckels este unul dintre cei mai renumiţi producători de cuţite din lume şi se bucură de apreciere pentru înalta lor calitate, în miile de bucătării în care sunt folosite cu succes.

 

HyperFocal: 0

 

Când ne gândim la tehnica de gătit “slow-cooking” automat ne gândim la vasele din fontă, iar dacă acestea au şi un design trendy, atunci Staub este cea mai bună alegere. Produsele fabricate în Franţa sunt populare în întreaga lume datorită calităţii, dar şi datorită versatilităţii, deoarece sunt folosite şi la gătit şi la servirea mâncării.

 

Dacă ţi-am stârnit curiozitatea şi ai vizualizat ce bine ar arăta în bucătăria ta produsele mai sus prezentate, dar şi multe altele, vino la KitchenShop, cel mai modern magazin cu ustensile, accesorii şi gadgeturi pentru gătit.

 

Locul preferat al pasionaţilor de gătit face în mod admirabil ca Stilul şi Eleganţa să îmbrăţişeze Calitatea şi Performanţa în magazinul KitchenShop din mall Promenada (nivel -1).

 

Te aşteptăm cu sute de produse ale brandurilor internaţionale alese pe sprânceană, care vor transforma într-o plăcere timpul petrecut în bucătărie şi într-un spectacol servirea preparatelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *