Iubitorii de cafea au un nou loc de întâlnire!

Știai că această minunată băutură – cafeaua – e mai bună atunci când o bei așa cum îți place?

Acasă, la birou sau cu prietenii, indiferent de cum îți place să o savurezi, în noua locație-națiune din mall Promenada, dedicată iubitorilor de cafea, vei găsi blend-uri de cafea, special concepute pentru tine, indiferent de starea pe care o ai.

BeanZ (nivel -1, lângă Hervis) este un concept unic, o inovație marca Strauss Coffee, construit pe ani de expertiză în cafea. Cafeaua provine de la cei mai buni fermieri, atent selectați în urma unor aventuri prin întreaga lume.

Imediat ce pășești în lumea BeanZ te va uimi diversitatea sortimentelor de cafea din care ai de ales, însă nu-ți va fi greu să te hotărăști, specialiștii în cafea te vor ajuta cu toate sfaturile de care ai nevoie:

 

Sortimente cu note fructate

1

Sortimente cu note florale

2

Sortimente cu note de ciocolată

3

Sortimente cu note de nuci

4

Sortimente cu note de caramel

5

Sortimente cu note condimentate

 6

Sortimente fără cofeină

7

 

Cafeaua de la baza acestor sortimente provine de la fermieri diferiți, o mare parte dintre ele purtându-le numele. Prin intermediul sortimentelor de cafea BeanZ îi vei cunoaște pe Suyapa (Honduras), Riziki (Tanzania), Gabriel (Uganda), Eduardo (Nicaragua), Luiz Alberto (Brazilia) și Syeh (Indonezie). Expertiza fiecăruia în cafea contribuie la gustul desăvârșit al sortimentelor BeanZ.

Blend-urile de cafea sunt ambalate sub formă de capsule, formă de ambalare și comercializare care păstrează autentic și potențează gustul cafelei și sunt desăvârșite de precizia elvețiană a aparatelor de cafea BeanZ. Testează-le în locația BeanZ din mall Promenada (nivel -1, lângă Hervis) și alege-le pentru un gust inconfundabil acasă, la birou sau cu prietenii.

8

Aventurează-te în națiunea iubitorilor de cafea – BeanZ Promenada (nivel -1)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *