Îți place mișcarea? Descoperă noile produse cosmetice perfecte pentru luat la sală!

O bună parte a produselor de make-up nu sunt încă recomandate pentru activitățile sportive, întrucât încarcă tenul. Cum majoritatea dintre noi includ sesiunile de sport în cadrul zilelor pline de activități, deobicei după muncă, sau pentru socializare, machiajul perfect pentru sală trebuie să fie ușor și rezistent. PUPA City Park Mall ne încurajează să avem o viață activă și vine cu noutăți în acest domeniu. Cei de la PUPA ne propun să ne bucurăm de mișcare cu noile produse din gama Sport Addicted.

Sport Addicted Powder
sport-addicted-powder
O pudră cu o textură foarte fină și catifelată, care nu se simte pe față și se uniformizează foarte ușor. Aderă ușor pe piele și minimizează micile imperfecțiuni ale tenului. Este rezistentă la transpirație, umiditate și la apă și este foarte potrivită pentru a fi folosită în timpul activităților fizice.

Sport Addicted Bronzer 
sport-addicted-bronzer
Pudra bronzantă cu o textură fină și catifelată, nu se simte pe față. Oferă tenului aspectul ușor bronzant. Este rezistentă la transpirație, umiditate și apă.

Sport Addicted Concealer 
sport-addicted-concealer
O textură cremoasă care acoperă imprefecțiunile prin formarea unui film subțire care este o barieră pentru umiditate, căldură și transpirație. Este foarte confortabil și de lungă durată.

Sport Addicted Make Up Fixer
sport-addicted-make-up-fixer
O textură inovativă pe bază de apă. Formează un strat invizibil și ușor prin care fixează produsele de pe față.

Sport Addicted Waterproof Mascara
sport-addicted-waterproof-mascara
O nouă mascara rezistentă la apă și umiditate, cu o textură cremoasă și bogată.

Sport Addicted Waterproof Liner
sport-addicted-waterproof-liner
Creioane cu o textură moale și cremoasă, foarte pigmentate. Formulă rezistentă la apă.

Sport Addicted Balm
sport-addicted-sport-balm
Un balsam de buze cu o textură fină și cremoasă care dă culoare buzelor (acoperire mică) și le hrănește în același timp. Razele soarelui tind să usuce buzele iar acest balsam oferă atât hidratare cât și protecție UV.

Sport Addicted Deodorant Wipes
sport-addicted-deodorant-wipes
Ready-to-go freshness. Șervețelele deodorante sunt foarte practice să le luăm cu noi la sala sau chiar în activitatea noastră zilnică în zilele agitate sau călduroase. Parfumul lor este delicat și fresh, formula este îmbogățită cu mușetel și aloe vera pentru efect calmant și pentru a da finețe pielii. Reîmprospătează pielea, oferă un miros curat și fresh și sunt mereu la îndemană.

Sport Addicted Refreshing Mist
sport-addicted-refreshing-mist
Spray pentru față și corp. Reîmprospătează, revigorează și hidratează pielea. Formulă îmbogățită cu extract de mentă și minerale.

Sport Addicted Refreshingand toning cryo-gel
sport-addicted-cryo-gel
Gel pentru recoperare rapidă după sport. Îmbogățit cu uleiuri esențiale de mentă și eucalipt și ingrediente active pentru revigorarea corpului. Eliberează corpul de senzația de oboseală sau febră musculară de după sesiunile de sport.

Vino și tu la PUPA Promenade să descoperi produsele din gama Sport Addicted