Întregim colecția de vară cu articole cool de la Stefanel

Chiar dacă am intrat oficial în ultima lună de vară, asta nu ne poate împiedica să achiziționăm produsele de vară preferate și să avem cea mai cool garderobă a sezonului estival. Soarele plănuiește să ne mai încălzească mult timp de acum înainte și asta înseamnă că avem suficient timp să întregim colecția vestimentară a verii cu piesele must have pe care nu le-am inclus încă în outfiturile noastre.

La Stefanel, în Promenada Mall, te așteptăm cu reduceri care să îți dea imboldul de care ai nevoie pentru încă o sesiune de shopping. Vino în magazin și, dacă o să cumperi minim 2 articole din colecția de vară, primești EXTRA 20% discount la articole Stefanel!

Ai putea crede că deja ai cumpărat tot ce ai nevoie, nu e așa? Noi îți reamintim 3 piese vestimentare pe care trebuie neapărat să le ai și pe care le găsești în Stefanel, unde te bucuri și de noua promoție.

  • Tricoul cu mesaj amuzant, cathcy sau inspirațional – versatil și comod, îl poți purta în combinație cu fustă sau pantaloni și poți accesoriza cu ochelari de soare și pantofi sport sau balerini.

 

image29

Stefanel – CREW NECK T-SHIRT WITH PRINT

image30

Stefanel – T-SHIRT WITH PRINT AND BOW

  • Fusta și perechea de pantaloni albi – considerate „little black dress-ul” verii, nu uita să îți procuri cel puțin un articol de acest fel. Fie că îți dorești un look impecabil pe timp de zi ori că alegi accesoriile potrivite și alcătuiești o ținută elegantă de seară, albul imaculat te va scoate din orice încurcătură, cu mult stil și cu finețe. De asemenea, albul este culoarea ce se asortează perfect cu vacanțele tale. Mai e timp pentru un nou concediu, așadar, nu uita să pui în bagaj îmbrăcămintea de culoare albă de care se vor îndrăgostii briza și valurile mării.

 

image31

Stefanel – SILK BLOUSE WITH DRAWSTRING

image32

Stefanel – CROPPED LINEN TROUSER

  • Rochia în tendințele verii – latura feminină trebuie mereu scoasă la lumină, indiferent ce stil ne caracterizează mai mult. În plus, rochia nu mai este doar pentru femeile care se consideră firi gingașe și sensibile. Purtată în diverse combinații, rochia este articolul vestimentar must have care poate fi purtat în orice stil. Diverse printuri și culori, forme și modele, toate vin în ajutorul tău atunci când vine vorba despre a purta rochia în combinații cât mai inedite. Alege-ți rochia preferată de la Stefanel Promenada Mall.

 

image33

Stefanel – DRESS WITH TWO-TONE PATTERN

image34

Stefanel – SHORT OVERSIZED LYOCELL LINEN DRESS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *