Intră-ți în ritm cu o doză de… distracție!

După o binemeritată vacanță și mese încărcate de Sărbători, e momentul perfect să-ți intri în ritm. Nu, nu trebuie să începi chiar cu planuri dure de antrenament și diete drastice, e suficient să faci mișcare prin distracție.

Astfel, trecerea va fi una ușoară, care te va ajuta atât la nivel fizic, dar și la nivel psihic. Vei începe anul relaxat, cu un nivel de stres cât mai scăzut pentru că, dincolo de beneficiile pentru trup, mișcarea și activitatea ludică, eliberează mintea.

La mall Promenada ai de unde alege când vine vorba de activități distractive:

 

#1 Bowling

Considerat unul dintre cele mai vechi jocuri din lume, bowling-ul este o alegere excelentă pentru a te distra alături de prieteni, colegi sau familie. Fie că ești la prima întâlnire cu popicele sau deja un jucător cu experiență, la TrickShot Promenada (nivel 2) ai toate condițiile să ca experiența ta cu bowling-ul să fie un succes. Bowling-ul este, în primul rând, un sport al fair-play-ului, dominat de o atmosferă frumoasă şi spectaculoasă.

bowling

 

#2 Biliard

Biliardul este un sport complex şi antrenant, care stimulează atenţia, gândirea analitică, rezistenţa psihică şi îndemânarea jucătorului. La TrickShot Promenada (nivel 2), zona de biliard are toate elementele apreciate de jucătorii specializați dar și de amatori în aceeași măsură.

biliard

#Darts

Întâlnit frecvent ca formă de divertisment în pub-uri şi baruri, Darts este în acelaşi timp o disciplină sportivă recunoscută cu competiţii şi turnee profesioniste. Aruncatul săgeților la țintă primește toată atenția din partea TrickShot Promenada (nivel 2) cu un echipament de calitate și amplasament special.

 

#Patinaj

Singurul patinoar suspendat te așteaptă cu gheață perfectă #PePromenada (nivel 2, pe tarasa). Chiar dacă ești începător, patinajul este un sport pe care poți să-l înveți rapid și cu multiple beneficii: întărește rezistența, îți dezvoltă mușchii, are un impact scăzut asupra articulațiilor, îmbunătățește echilibrul, coordonarea și flexibilitatea, arde grăsimile și, nu în ultimul rând, îți eliberează mintea.

Află programul și descoperă prețurile AICI.

 

#Jocuri Xbox

Sala Xbox Relax Games Promenada (nivel 1)  ți-a pregătit pe console Xbox One ultimele jocuri apărute. Ia un loc pe scaunele gaming Rocker Monza și Tv Full Hd 102 și joacă-te cele mai populare jocuri, precum: Mortal Kombat X, GTA, Fiffa 2016 sau Call of Duty.

Află programul și descoperă prețurile AICI.

 

Alege mall Promenada pentru o zi plină de distracție!