Întâmpină toamna cu noile look-uri de la H&M!

Au apărut colecțiile de toamnă de la H&M! Și nu vin singure, ci însoțite de oferte!

Colecția pentru femei „Noua Eleganță”

Colecția „Noua eleganță” este inspirată de moda anilor ’70 și te va ajuta să îți pregătești ținute compuse din combinații în nuanțe delicate de camel cu piese evazate din denim! Fie că îți dorești o pereche de jeans pe care să îi combini cu un top cu note boho sau imprimeu bogat pentru ieșirile mondene, noua colecție e perfectă pentru tine!

În centrul colecției se află pielea întoarsă – un palton bej poate fi purtat perfect cu o rochie cu print înflorat și cu o pereche de ghete cu toc retro:

hm-colectie-toamna

Sau poți opta pentru o reinterpretare a pielii întoarse sub forma unei fuste-trapez, ideală pentru a fi purtată cu un maieu în dungi cu guler înalt. Accesorizeaz-o cu o brățară circulară aurie!

hm-colectie-toamna-megamall

Oferte speciale de toamnă pentru copii

Toamna, bobocii se bucură de o ofertă colorată în magazinele H&M!

La orice achiziție din departamentul Copii ai reduceri de -20% până pe 13 septembrie prin prezentarea cuponului în magazinul H&M (de la nivelul 0 și 1) din Promenada, direct de pe mobil sau tabletă ori printat. Cuponul se poate prezinta direct de pe pagina H&M de Facebook sau de aici.

post 2

În plus, tot în aceeași perioadă, ai o ofertă specială în departamentele de Copii la orice combinație „Top + Pantaloni”:

  • Top + Pantaloni (39,90 lei) pentru copii de până la 8 ani
  • Top + Pantaloni (59, 90 lei) pentru copii de până la 14 ani

Cum îi poți face copilul tău toamna mai veselă la început de semestru? Dăruindu-i outfit-uri noi, cu modele și imprimeuri funky-cool, fără ca bugetul să aibă de suferit!

hm-colectie-toamna-copii

Te așteptăm să întâmpinăm toamna împreună la H&M din Promenada Mall!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *