INSPIRAȚIA ZILEI: ținuta pentru prima zi de facultate

Școala a început, vremea vacanței a celor care lucrează a cam trecut, e rândul studenților să se prezinte la datorie. Transformă prima zi de faculta într-una memorabilă cu o ținută scoasă din reviste!

În timp ce băieții rezolvă repede problema ținutei din prima zi de facultate cu o cămașă și o pereche de jeans, în cazul fetelor deciziile se iau mai greu atunci când vine vorba de garderobă. Multe idei, multe opțiuni, greu de ales cea mai bună varianță.

Din fericire, stiliștii noștri vă vin în ajutor. După o riguroasă analiză a tendințelor din noul sezon și fără a ignora regulile esențiale de conduit în cazul dat, venim cu propunerea perfecta pentru o impresie bună în prima zi de facultate.

 

#1 Piesa principală: rochia neagră

1

 

H&M

Optează pentru un model clasic, deasupra genunchilor cum este această minunată rochie de la H&M.

 

#2 Încălțămintea: pantofi comozi

2

Musette

Investește într-un model clasic, de piele și vei avea numai de câștigat pe termen lung. Vei fi tentantă să optezi pentru tocuri, dar gândește-te doar cât ai de mers și de stat în picioare, mai ales în prima zi. Vei ajunge la concluzia că tocul jos, comod, este alegerea cea mai înțeleaptă, mai ales dacă modelul este unul atât de simpatic perechea de pantofi de la Musette.

 

#3 Cea mai bună prietenă: geanta

Până îți vei face primii noi prieteni în curtea facultăți, geanta va fi punctul tău de sprijin. Alege-o pe cea în care îți încap toate necesare pentru cursurile de zi cu zi. Ai toate șansele să o găsești tot la Musette.

3

Musette

 

#4 Piesa de rezistență: o pereche de șosete lungi

Tricotul este vedeta noilor colecții, mai ales în combinații boeme cu materiale ușoare, așa cum este cel din care este făcută rochia. Cu o pereche de șosete lungi sigur vei deveni o inspirație fashion pentru cei din jur. O găsești la Penti.

2

Penti

 

#5 Accesorii: o pereche de ochelari

Farmecul acestei ținute este că nu ai nevoie de multe accesorii. Dacă poți ochelari de vedere, aceștia se vor intregra perfect în peisaj. Dacă nu optează pentru o pereche cu lentile plastic pentru a-ți completa ținuta.

5

OPTIblu

 

#6 Bonus: culoare

Dacă îți dorești o pată de culoare poți sorta ținutei tale un ruj în nunațe de roșu. O nuanță cât mai discretă și naturală, de preferat.

6

Ruj lichid Bourjois, Sephora

 

Vino la Promenada să-ți iei ținuta perfectă pentru prima zi de facultate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *