Încearcă ceva nou în fiecare zi din septembrie

Când eram mici și gustam ceva nou pentru prima oară, părinții ne ziceau de fiecare dată să ne punem câte o dorință. Fie că era prima felie de pepene din an sau treceam pentru întâia oară printr-o experiență nouă, fiecare moment trebuia marcat.

Așa că, în acest septembrie însorit, experimentează noutăți și eliberează-te din rutina zilnică!

Ai putea să te apuci de câte o activitate sportivă nouă în fiecare zi. La sala World Class din Promenada Mall, ai o mulțime de clase de fitness din care ai putea să alegi, ca să nu te plictisești niciodată și să antrenezi alte grupe de mușchi în fiecare zi.

noutati-septembrie-promenada5

În Promenada Mall, ai peste 20 de restaurante diferite! Cum ar fi, dacă ai accepta provocarea ca la fiecare vizită în mall să încerci o gastronomie nouă? Poți alege dintre bucătăria exotică vietnameză, un steak suculent sau un festin italienesc!

noutati-septembrie-promenada8

Spre seară sau în weekend, dacă vrei să te relaxezi în cele mai plăcute moduri cu prietenii tăi, ai diverse variante de entertainment de care să te bucuri. Fie că vrei să joci bowling, să-ți încerci norocul la casino sau să îți plănuiești următoarea escapadă la biroul agenției de turism!

noutati-septembrie-promenada3

Un nou sezon înseamnă mai presus de toate un nou tu! Magazinele de modă din Promenada Mall au colecții noi care îmbrățișează noile trend-uri și te vor ajuta să fii cel mai stylish!

noutati-septembrie-promenada2

Poți să treci oricând pe la salonul de înfrumusețare și să încerci un look diferit. Nu trebuie să te limitezi doar la hairstyle, ci poți să te răsfeți cu o manichiură nouă.

noutati-septembrie-promenada6

Fii spontan și aventurează-te într-un septembrie plin de surprize!