Încălțămintea pe care trebuie să o porți vara aceasta

Indiferent de perioadă sau tendințe, de la încălțămintea de vară ne dorim două lucruri: să fie chic și comodă. Nu e un secret că vara avem un apetit mai ridicat pentru fashion, așa că faptul că încălțămintea de vară trebuie să fie chic nu este un lucru surprinzător.

Când vine vorba de comoditate, secretul constră în asortarea perfectă a încălțărilor cu ocazia, după o riguroasă studiere a trend-urilor sezoului. Pentru că ne place să-ți ușurăm munca și să te ajutăm să fii mereu în tendințe, ți-am pregătit acest ghid pentru alegerea încălțărilor de vară 2017, în tedințe și potrivite cu ocazia în care alegi să le porți:

 

La birou

Tocurile sunt întodeauna o idee bună pentru ținuta de birou. Și nu, asta nu înseamnă că trebuie să fie incomode. Alege pantofi/sandale cu tocul pătrat – sunt foarte în vogă în acest sezon, eleganți și cel mai important, comozi.

1

 

La party

Vara aceasta se poartă petrecerile în aer liber, în grădini urbane și… culorile metalice. Așadar, cu încălțămintea în culori metalice nu vei da greș la nicio petrecere. Nu uita: chiar dacă alegi o pereche de stilettos, confortul poate fi unul psihic – că porți ceea ce îți dorești și ești mulțumită cu ținuta ta din cap până în piciare.

2

 

La plajă

E sezonul petrecerilor, dar și al vacanțelor, iar locațiile de la malul mării sunt destinațile de top ale sezonului. Încălțămintea de concediu trebuie să fie mai mult fără toc, decât cu. Bucură-te la maxim de plimbările la malul mării cu tălpi drepte sau platforme – noutate sezonului vară 2017.

3

 

În oraș

Pantofii sport, din piele, pot fi răspunsul la toate problemele create de drumurile lungi prin oraș. Sunt comozi, lasă pielea să respire și îți oferă mobilitate maximă. La fel și slippers.

4

 

La jogging

Clasicii running shoes sunt, bineînțeles cea mai bună alegere.

5

 

Încalță-te cu cele mai chic și comode trenduri de sezon cu o vizită în magazinele din Promenada!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *