Îmbracă-te ca Gigi Hadid!

Cui nu-i place Gigi Hadid? E modelul cel mai răsfățat al ultimelor sezoane, iubită și apreciată atât pentru frumusețea ei aparte și corpul impecabil, cât și pentru felul ei plăcut de a fi.

Altfel nu ar fi avut cum să bifeze – până la doar 21 de ani! – apariții pe coperta celor mai prestigioase reviste de fashion & beauty din lume, de la Vogue, Harper’s Bazaar și Vanity Fair, la Elle, Allure și W Magazine.

Ca să nu mai amintim că a apărut în campanii pentru branduri renumite precum Guess, Versace, Balmain, Topshop, Max Mara, și a defilat pentru toți marii creatori de modă. În plus, e Brand Ambassador pentru Maybelline și Reebok și a fost numită Modelul Internațional al Anului 2016 de către British Fashion Council.

Tot în 2016, a lansat colecția-capsulă Gigi by Tommy Hilfiger, o serie de haine și accesorii create în colaborare cu celebrul designer american, care acum sunt disponibile și în Bucuresti, în exclusivitate la magazinul Peek & Cloppenburg din Promenada.

1

Dacă ești adepta stilului cool clasic american, vei fi cucerită de această colecție! Vino să o descoperi în magazinul Peek and Cloppenburg din Promenada!

2

3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *