ICentre, back to school – vino sa iti iei cel mai cool instrument

Trăim în era tehnologiei, iar acest lucru nu mai este de mult timp ceva ieșit din comun. De aceea,trebuie să ținem mereu pasul cu fiecare gadget nou apărut și să rămânem conectați. Deși ne bucurăm cu fiecare clipă de realitate și lumea înconjurătoare, lumea virtuală face acum parte din viețile noastre și este necesar să acordăm atenție și acestui aspect.

Tocmai de aceea, la ICentre din Promenada Mall găsim cele mai noi accesorii tehnologice, de care avem nevoie pentru a rămâne mereu conectați și pentru a ne bucura la maximum de fiecare beneficiu pe care invențtiile tehnologice ni-l furnizează! În plus, pentru că școala deja a început, te bucuri de 10% reducere la orice Mac și 12 rate fără dobândă, la ICentre.

Fiecare MacBook oferă software și performanțe incredibile, totul într-un design portabil, ușor de transportat. Pentru ca tu să poți învăța oriunde!

Iată ce gadget-uri cool găsim la Icentre Promenada Mall:

#MacBook Pro 

Este laptopul cu un design spectaculos și foarte ușor de transportat. În plus, caracteristicile tehnice vorbesc de la sine, despre laptopul care redefinește acest tip de computer portabil.

  • MacBook Pro 13-inch Retina
  • Silver
  • Touch Bar cu Touch ID
  • Procesor Dual-Core i5 2.9GHz
  • Turbo Boost pana la 3.3GHz
  • Memorie: 8GB
  • Stocare: 512GB
  • Grafica: Intel Iris 550
  • Tastatura: INT sau RO

# Apple Watch Edition

Timpul parcă nu a trecut niciodată mai plăcut… sau, cel puțin, nu l-am văzut noi trecând mai frumos! Noile ceasuri de la Apple au cucerit lumea prin designe-ul spectaculos și prin specificațiile tehnice pe care le prezintă.

 

 

# iPad Pro

ICentre îți recomandă să îți iei întreaga bibliotecă cu tine. Alege dintre mii de aplicații educaționale din App Store. Gestionează-ți proiectele și orarul cursurilor cu ușurință. Păstrează legătura prin e-mail, iMessage sau FaceTime. Orice ai face la facultate, iPad este dispozitivul perfect. Asigurându-vă că va încadrați în condițiile de eligibilitate ale acestui program beneficiați de avantaje importante la achiziția produselor Apple, după cum urmează:

Reducere de 3%: reducere valabilă doar pentru instituții educaționale (școli, facultăți, centre de limbi străine, instituții de cercetare, grădinițe).

Te așteptăm la ICentre Promenada Mall să te bucuri de toate surprizele celor mai cool apariții tehnologice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *