Iarna aceasta, strălucește în stilul anilor ’90!

Ce-ar fi ca anul acesta de Crăciun să fii o apariție cu totul specială? Inspiră-te din strălucirea și stilul unic al anilor ’90, o decadă complexă din punct de vedere artistic, inclusiv vestimentar. Ținutele luxuriante, pline de glamour și strălucire, dar și cele de inspirație military grunge au dominat anii ’90, o perioadă ce oferă constant designerilor posibilitatea de a reinterpreta stilul retro-glam al acelei decade.

 

Acum, lookul anilor ’90 este mai actual ca niciodată pe podiumurile de modă. Rochiile neglijeu din satin sau chiffon cu dantelă și așa-numitele crop tops – topuri scurte, tăiate deasupra buricului – se combină cu încălțămintea cu talpă groasă de inspirație militară pentru a crea cele mai chic ținute glam-grunge, perfecte pentru a face impresie oriunde te-ai duce.

image11

Geanta ECCO Haya

image12

Pantofi ECCO Basel

image13

Geanta plic ECCO Haya

image14

Geanta ECCO Haya

 

ECCO celebrează revenirea în tendințe a stilului anilor ’90 cu o colecție specială pentru luna decembrie, care propune încălțăminte cu talpă joasă, feminină, dar nonconformistă, și genți îndrăznețe, strălucitoare, cu tăieturi curate, minimaliste.

 

Pentru un look preppy inspirat din anii ’90, asortează o fustă mini plisată, în carouri, cu o cămașă albă, simplă și pantofii ECCO Basel din piele strălucitoare metalică, care vor da ținutei un plus de rebeliune sofisticată. Dacă îți dorești să fii o apariție ultra-modernă, combină o rochie neagră cu bretele cu un tricou alb și lasă pantofii ECCO Basel să strălucească și la propriu, și la figurat!

 

Colecția specială de Crăciun ECCO te așteaptă în magazinul ECCO din Promenada Mall!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *