Ia-ți tricoul Kings Of Leon de la singurul POP-UP STORE #KOL din România!

Între o petrecere, un film și o sesiune de shopping, ne place să te mai suprindem cu câte ceva!

De data aceasta, venim cu ceva inedit pentru toți fanii Kings Of Leon (și simt că sunt mulți): singurul POP-UP STORE Kings Of Leon din România te așteaptă în Promenada, la parter (zona H&M) până în ziua marelui concert de pe Arena Națională (București) – 17 iunie 2017.

IMG_0419

Zilnic, între orele 10:00 22:00, la POP-UP STORE-ul Kings Of Leon găseşti:

 

  tricouri #KOL

11

♫  albume #KOL

1

  insigne #KOL

 

  postere #KOL

2

 

  bilete la concertul din 17 iunie 2017 #KOL

3

Tot ce nu trebuie să-i lipsească unui fan Kings Of Leon la primul concert din România, te aşteaptă la Promenada!

 

Uite şi o melodie pe care să citeşti mai multe despre primul concert #KOL din România! Pune-o pe repeat pentru că o vei asculta LIVE la concert:

 

***

Kings Of Leon

Pentru prima oară în România

17 iunie 2017, Arena Națională, București

Finally here!

Adorați de întreg mapamondul, idolii rock din Nashville, cei patru membrii ai familiei Followill și ai trupei Kings Of Leon, vor susține un magnific show muzical în România sâmbătă, 17 iunie, pe Arena Națională. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album intitulat “WALLS” și este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București.

Headlineri ai celor mai mari festivaluri din lume: Glastonbury, Coachella, Roskilde și Lollapalooza (Berlin, Chicago, Santiago Chile), în 14 ani de carieră, cei patru Kings Of Leon, au produs 7 albume, au vândut peste 18 milioane de albume și peste 24 de milioane de single-uri în întreaga lume și au câștigat 2 premii Grammy: unul pentru “Sex on Fire” în 2009 și unul pentru “Use Somebody” în 2010.

Îmbinând mai multe stiluri ca hard rock, alternative rock și garage rock, Kings of Leon, s-a bucurat de succesul inițial, în Marea Britanie, obținând primele poziții în “Top 40 Single”, două premii BRIT în 2008 și un premiu Juno. Mai mult, primele trei albume ale trupei au cucerit rând pe rând poziții fruntașe în top “5 UK Albums”. Cel de-al treilea album al lor, “Because of the Times”, de asemenea, a atins poziția #1. După lansarea “Only by the night” în septembrie 2008, formația a obținut succes și în Statele Unite. Single-urile „Sex on Fire”, „Use Somebody” și „Notion” s-au clasat toate pe poziția #1 în topul ”Hot Modern Rock Tracks”. Albumul a fost certificat cu platină în Statele Unite, și a fost cel mai bine vândut album din 2008 în Australia, fiind certificat cu platină de nouă ori. Cel de-al 5-lea album al formației, “Come Around Sundown”, a fost lansat pe 18 octombrie 2010, iar cel de-al 6-lea album, “Mechanical Bull”, a fost lansat pe 24 septembrie 2013. “WALLS”, cel mai recent album și cel care marchează numărul șapte, a fost lansat pe 14 octombrie 2016.

Trupa americană formată în Nashville,Tennessee este compusă din frații Anthony Caleb Followill (vocal, chitară ritmică), Ivan Nathan Followill (tobe, percuție, back vocal) and Michael Jared Followill (chitară bass, back vocal), și vărul lor Cameron Matthew Followill (chitară, back vocal).

Noul album WALLS

iTunes – http://smarturl.it/WALLSi

Google – http://smarturl.it/WALLSg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *