Hai sus la Hai Sus Fest

Se spune că arta există în societate pentru a disciplina convieţuirea, a ordona gândirea şi a înfrumuseţa viaţa. Deşi omenirea şi-a dat seama de asta încă din vremea începuturilor timpurii ale filozofiei, e un adevăr atât de profund încât îl aplicăm şi în zilele noastre. Şi cum am putea să nu o facem atunci când oraşul ne aglomerează cu claxoane şi căldură. La sfârşitul lui august am găsit un răgaz în care să aducem mai mult frumos PE Promenada.

În perioada 24 – 30 august 2015 te aşteptăm în fiecare seară pe terasa noastră cu piese de teatru şi concerte jazzy. Le-am împletit pe ambele astfel încât să ne dea o stare de bine – luni, miercuri, vineri şi duminică avem concerte, iar marţi, joi şi sâmbătă vedem piese de teatru. Totul începe în fiecare seară de la 19:30, aşa că aveţi timp să ajungeţi de la birou, să vă instalaţi pe terasă şi să vă luaţi o limonadă sau o bere rece.

Dar să le luăm pe rând.

muzica si teatru

Luni, 24 august

Electro-swing nu jazz românesc numai bun pentru serile de august în care dansezi uşor urmând briza.

Marţi, 25 august

De la 19:30 vedem piesa de teatru câştigătoare la Festivalul de Teatru Tânăr Ideo Ideis, iar de la 21:00 se va juca piesa “Cabaretul cuvintelor”.

Miercuri, 26 august

Vă aşteptăm la un concert Cuantune, de la 19:30!

Joi, 27 august

Revenim la teatru cu piesele “Buzunarul cu pâine” (19:30) şi “Venus și Adonis” (21:00).

Vineri, 28 august

Începem cu Jazzy Twist Band şi continuăm cu Jazzapela.

Sâmbătă, 29 August, 2015

Teatru cu piesele “La ginecolog” (19:30) şi “Bullets over Lipscani”, o piesă inspirată de Woody Allen (21:00).

eda

Duminică, 30 august

E ultima zi de festival, dar nu avem de ce să fim trişti. Avem concert de funky progressive psychedelic jazz rock cu Mice on the Run şi Alexandra Uşurelu & Muse Quartet.

Te aşteptăm la Hai Sus Fest să iei cea mai frumoasă pauză de la oraş!