Ghidul cremei de protecție solară

Crema ta de protecție solară stă cuminte în dulap până în momentul când ajungi la plajă, nu-i așa? Acum îți spunem că, pentru a-ți proteja pielea cât mai bine pe timp de vară, va trebui să aplici loțiunea cu SPF nu doar când ești în costum de baie.

Iată mai jos un ghid cu tot ce trebuie să știi despre cum, când și de ce trebuie să aplici crema de protecție solară:

#1 Când trebuie să aplici crema?

Cu cel puțin 15 minute înainte să ieși din casă. Durează ceva timp până când pielea absoarbe în totalitate crema și este protejată, așa că poți înlocui loțiunea hidratantă pe care o folosești după duș cu crema SPF și aplică întotdeauna sub machiaj.

shutterstock_192802757

#2 Aplică pe toată pielea expusă la soare!

Tendința generală este de a proteja tenul, care este mai sensibil decât pielea de pe restul corpului. Însă gâtul, brațele, picioarele, pieptul și chiar și degetele trebuie protejate de soare. Buzele, de asemenea, vor avea de suferit datorită razelor UV așa că este o idee bună să ai un balsam cu SPF.

shutterstock_390095848

#3 Reaplicarea este imperativă

Știm atunci când stăm la plajă că trebuie să aplicăm din nou loțiunea după un anumit timp, iar acest lucru rămâne valabil și zi de zi. Numărul SPF explică timpul cât vei fi protejat dacă stai la soare. Divide acel numărul la 5 și vei avea atâtea ore cât poți sta până este necesar să aplici din nou crema.

#4 Alege o cremă pentru tipul pielii tale

Pielea uscată are nevoie de o cremă hidratantă, iar cea sensibilă necesită o loțiune care se absoarbe repede. La fel cum alegi alte produse cosmetice, ținând cont de ce ți se potrivește cel mai bine, la fel trebuie să faci și cu crema cu SPF.

#5 Crema nu blochează absorția vitaminei D

Nu e nevoie să îți faci griji pentru acest aspect deoarece nu este cazul. Majoritatea oamenilor sunt expuși la soare atât încât să primească toate vitaminele și mineralele necesare.

shutterstock_339068021

Acum că ai toate informațiile necesare, te așteptăm în magazinele de beauty din Promenada să alegi crema care ți se potrivește pentru vara aceasta!

1

Sephora

2

The Body Shop

3

Douglas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *