GHID DE STIL: Reguli pe care iubești să le respecți

Noua colecție C&A (parter) te pregătește de toamnă în timp ce respectă regulile de stil al acestui sezon. Vorbim despre texturi, culori, combinații permise și chiar oferte.

Se poartă suprapunerile flexibile și lejere, așa că nimic nu te pregătește de o ieșire mai bine decât un cardigan călduros într-o frumoasă nuanță de mov.

Dacă temperaturile îți permit, combină-l cu o fustă casual și un tricou cu imprimeu, pentru un look 100% urban.

ca1

Nu spune nu accesoriilor din lână, mai precis eșarfelor supradimensionate. Te ajută să obții outfituri colorate sau să schimbi aspectul unei jachete mai vechi. Alege modele diversificate și imprimeuri îndrăznețe care să-ți însenineze ziua.

ca2

Ai nevoie de haine adecvate pentru fiecare eveniment care te așteaptă: elegantă în trench, casual în geacă sport sau super fashion în jachetă faux fur.

ca3

Jachetele sport pentru el sunt un must-have, cu o croială lejeră și în culori potrivite pentru orice ocazie, mai ales pentru drumețiile spontane.

a4

Hainele pentru cei mici respectă pe cea mai importantă regulă: sunt călduroase. Mai apoi începem să vorbim despre stil, culori vesele, exact ca micuțul tău, și croieli îndrăznețe pentru aventuri pline de imaginație.

ca5