GHID: Ce să nu lipsească din valiza ta de vacanță

„Nu contează destinația, ci persoana de lângă tine” – este unul dintre lucrurile pe care le auzim cel mai des. Ei bine, în vacanță, contează mult mai mult de atât.

Indiferent unde pleci, sunt câteva lucruri care nu ar trebui să lipsească din bagajul tău, de la cosmetice până la accesoriile de cameră!

Nu-ți uita niciodată trusa cosmetică! Având în vedere vremea rece de afară, ai grijă să ai mereu la tine câteva produse care să-ți protejeze fața, precum: crema nutritivă, balsamul de buze, laptele demachiant și un ser pentru îngrijirea specială a ochilor.

Găsești aceste produse în magazinele de beauty din Promenada.

Fii pregătită pentru orice! Dacă pleci într-o excursie neprevăzută nu uita să iei la tine prosoape curate și un gel dezinfectant.

Le găsești la English Home sau Zara Home din Promenada.

Un alt lucru care nu ar trebui să-ți lipsească este ghidul turistic. Știm ca deja Google îți oferă toate informațiile, dar alege varianta fizică a hărților, pentru a nu avea surprize!

Vizitează magazinul Inmedio sau librăria Cărturești din Promenada și alege ghidul pentru vacanța ta!

Medicamentele sunt și ele indispensabile în bagaj, în special analgezicele și medicamentele pentru răceală. Lângă ele poți adăuga și câteva plicuri de ceai, pentru orice eventualitate. Lângă ele poți adăuga și câteva plicuri de ceai, pentru orice eventualitate și le găsești la farmaciile Sensiblu și Help Net Promenada!

Sursa foto: pinterest.com

 

În vacanță nu trebuie să-ți lipsească nici aparatul foto! În magazinele de tehnologie din Promenada găsești cu siguranță un model pe placul tău ca să păstrezi cele mai frumoase amintiri!

Oh, și să nu uitam de valiză, bineînțeles! Le găsești pe cele care vor avea grijă de toate bagajele tale la Samsonite Promenada, în toate mărimile și formele:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *