Galerie Foto – #OameniDinUBER

Între 12 septembrie și 12 octombrie, te invităm să descoperi poveștile din cadrul expoziției de fotografie  #OamenidinUBER, fotografiați de Alex Gâlmeanu.

Un instructor de diving, un DJ, un cizmar, un profesor, o mamă și fiica sa, chiar și un dresor de animale exotice sunt doar câțiva dintre oamenii care ne conduc zi de zi la destinație, cu UBER.

Alex Gâlmeanu i-a fotografiat într-un proiect menit să arate diversitatea celor care conduc cu UBER: oameni de toate vârstele, cu pasiuni, cu planuri, cu dezamăgiri sau cu reușite. Oameni ca noi.

Te invităm să le descoperi poveștile din cadrul expoziției de fotografie din Promenada Mall.  #OamenidinUBER, pe care o găzduim la nivelul -1 al Promenada Mall.

Cine este Alex Gâlmeanu?

Alex Gâlmeanu este fotograf și blogger. El povestește pe blog cum și-a început cariera în arta fotografiei, care este motivul principal și care au fost pașii pe care i-a urmat pentru a ajunge la succes; în fapt, o adevărată poveste de viață.

„Îmi doream foarte mult să fac imagine de film încât, atunci când am auzit o discuție între tatăl și fratele meu despre faptul că nu poți să faci imagine de film fără să știi să faci fotografii, am decis să încep și eu cu fotografia. Discuția avea loc prin `92. Am redescoperit fotografia în liceu, atunci când am văzut că mă ajuta să fiu în centrul atenției. Toată lumea iubește fotografii, era destul de cool să fii fotograf în perioada școlii. Mai târziu, prin 1997, am descoperit că fotografia aduce și bani. Este o meserie bine plătită la anumite nivele. În ultimii ani am descoperit încă un motiv: faptul că am șansa să las ceva în urma mea, faptul că numele meu este respectat și viața mea nu este irosită.”  (Alex Gâlmeanu)

Alex Gâlmeanu a avut numeroase realizări. Iată câteva dintre acestea: 

  • A realizat zeci de editoriale de modă și imagini de copertă pentru: Unica, Viva, Beau Monde, Bolero, Tabu, Tango, Men’s Health, Bravo, Tv Mania, Tv Satelit, Look, Popcorn, Playboy, FHM, Elle, Read’s Digest etc.
  • Lucrează pentru reprezentanțele locale Sony Music, Warner Music, EMI.
  • A fost implicat în campanii publicitare la nivel local și național pentru Orange, Samsung, HP, Vel Pitar, Mc Donald’s, Ulker, L’Oreal, Sara Merkur, Adorama, Pfizer, Sensi Blu, Antena 1, Antena 3, Kiss Fm, Prima TV, Realitatea Tv, Radio Guerrilla, Star FM, Pizza Hut, City Pharma, Ma Damme, Duffa, Omo, Boom, Elmiplant, Medrom, Banc Post etc.
  • Unul dintre evenimentele pe care le-a realizat a fost expoziția personală „People I Know”, din aprilie 2005, de la Muzeul Național de Artă Contemporană din București, unde a expus o colecție de aproximativ 100 de portrete ale unor personalități românești.
  • În 2006, a câștigat Marele Premiu și Premiul pentru cea mai bună idee în cadrul premiilor Audi Photo Academy Awards.

De atunci, au urmat multe alte premii, implicări și realizări mărețe pentru care Alex Gâlmeanu merită toată aprecierea noastră!

Vino să vezi fotografiile realizare de unul dintre cei mai talentați fotografi din România, între 12 septembrie și 21 octombrie, al nivelul -1 din Promenada Mall! Te așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *