Fii olimpică la frumusețe!

Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro tocmai au început și atenția întregii lumii e îndeptată spre sportivii minunați care vor concura în Brazilia pentru a dovedi că sunt cei mai buni dintre cei mai buni.

La Promenada poți să-i susții zi de zi, până pe 21 august, pentru că difuzăm zilnic Jocurile Olimpice RIO 2016, LIVE, pe un ecran uriaș, în aer liber.

Îi admirăm pe olimpici nu doar pentru performanțele lor sportive, uneori de-a dreptul incredibile, ci și pentru că arată într-un mare fel, cu trupuri tonifiate pe care poți vedea fiecare grupă de mușchi și machiaje ce rămân impecabile în ciuda efortului fizic depus.

 

Iată ce trucuri de beauty care stau în spatele look-ului perfect al olimpicilor!

Hidratarea e sfântă!

Și nu ne referim doar la apa băută, ci la hidratarea intensă a pielii. În mod inevitabil, odată cu trecerea timpului, pielea își pierde din elasticitate și fermitate, proces care este accelerat atunci când stai mult în soare sau în apă, vânt sau ploaie, ori transpiri abundent, așa cum se întâmplă în cazul sportivilor. Curățarea și hidratarea pielii sunt obligatorii după fiecare antrenament, tocmai de aceea cremele hidratante nu lipsesc din trusa de frumusețe a niciunui sportiv.

1

Protecţia solară e obligatorie!

Nu de puține ori îi vedem pe atleții care sunt nevoiți să stea în plin soare, ceasuri la rând, cu nasul și obrajii acoperiți de cremă. Arată amuzant, dar ei știu că sănătatea lor e mai importantă. Doar așa pot să se protejeze de arsuri și alte neplăceri care vin odată cu expunerea prelungită la ultraviolete. Soarele îmbătrânește pielea, se știe, și n-ar trebui să ieșim vara din casă fără să ne protejăm cu o cremă cu factor de protecție solară.

2

 

Machiaj rezistent la apă

Sportivele pe care le vedem atât de impecabil machiate, arătând fresh, fără rimel scurs sau ten tern chiar și după partidă de înot sau un meci de tenis sub soarele canicular, se bazează pe produsele de makeup waterproof și pe câteva secrete ale machiajului rezistent. Spre exemplu, pentru ca fardurile să reziste mai mult, e nevoie de primer care să “pregătească terenul” pentru aplicarea machiajului.

Există primere pentru orice, de la fond de ten și fard de pleoape, până la primere pentru buze și sprâncene. La PUPA Milano în Promenada găsești o gamă întreagă de primere și produse waterproof. Folosește-le, mai ales că e vară și mai ales dacă te duci la plajă!

4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *